Dagens Horoskop: Tirsdag 19. November

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om å være fokusert på målet. Du har ofte for store visjoner til deg selv og livet. Del opp målene dine litt, så kommer det til å føles lettere og du kommer til å se at du faktisk kommer deg nærmere målene dine steg for steg.

Tyren 20/4-20/5

Denne tirsdagen må du ta ansvar for noe du egentlig ikke har lyst til å ta ansvar for, men sjefen din ser ut til å være bortreist eller utilgjengelig. Du gjør det bra og du håper at innsatsen din settes pris på, selv om du vet at den sannsynligvis ikke blir det. Ettermiddagen blir sosial og koselig.

Tvillingene 21/5-20/6

Tirsdagen handler om å ha bry flyt på jobb. Ofte henger du deg opp i noe og har vanskelig for å komme deg videre. Du samarbeider med en rutinert kollega i dag og han/hun tolerer ikke forsinkelser eller tidssløseri. Her gjelder det å være effektiv.

Krepsen 21/6-22/7

For krepsen er det tålmodighet som gjelder i dag. Du kan bli veldig irritert på en kollegas lave tempo. Han/hun gjør ikke en tredjedel av hva du gjør, men har allikevel samme lønn og får mer oppmerksomhet fra sjefene. Du innser at du bør gjøre noe med denne situasjonen.

Løven 23/7-22/8

Denne tirsdagen prøver du å argumentere med en sjef men han/hun er ikke i humør til å ta del i dine diskusjoner. Når sjefen din blir stresset, kan han/hun utvikle diktatoriske evner, noe som gjør jobben din vanskeligere. I dag er denne personen stresset.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne tirsdagen prøver du deg på en oppgave som du vet er litt for vanskelig for deg, men som du gjerne vil mestre. Du gjør et forsøk og ser at du ikke er så langt fra å beherske denne oppgaven som du trodde du var. Kvelden handler om deg og dine behov.

Vekten 23/9-22/10

I dag møter du på en kollega som du virkelig ikke liker. Utad er dere venner, men du vet at hverken du eller denne personen egentlig liker hverandre. Hva det er som gjør relasjonen deres så tøff, er vanskelig å sette fingeren på. Dere tenker helt enkelt for ulikt til å kunne samarbeide.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er god på small talks og det talentet får du bruk for i dag. Det handler om en sjef eller kollega som må underholdes. Du tar på deg ansvaret og sørger for å distrahere personen til kysten er klar.

Skytten 22/11-21/12

Denne tirsdagen forventer du deg en forandring på jobb, men til din store skuffelse så skjer det ikke noe. Du hadde håpet på litt spenning og masse følelser i dag, men personen det gjelder ser ut til å være borte eller syk i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er overrasket over en person som har begynt å nærme seg deg på jobb. Denne personen ser ut til å ville bli bedre kjent med deg og han/hun er betydelig mer sta enn hva du er når det gjelder å holde en samtale. En uventet innbydelse til en fest eller middag gjør deg både overrasket og glad.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ulike måter å se på den situasjonen du befinner deg i og du velger å se på det som noe positivt. Du vet at det finnes ting som må jobbes med, men du kan også se hva det er du kan vinne på dette. Kvelden dreier seg om en slektning.

Fiskene 19/2-20/3

Denne tirsdagen begynner du å angre på et forhastet valg du har gjort. Du trodde det skulle bli bedre om du bare hadde mennesker rundt deg som du satte pris på, men du merker at du er like langt fra disse personene som du var fra dine tidligere kolleger. Gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden.

Powered by Labrador CMS