Dagens Horoskop: Tirsdag 19. Mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du får høre et rykte det er verdt å forske litt nærmere på, det er snakk om en person som sitter på en masse informasjon, men som ikke vil si noe. I løpet av ettermiddagen bestemmer du deg for å være ærlig mot en kollega som er forvirret over din oppførsel.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir en ganske rolig dag der du egentlig kommer i kapp med det meste. Du har hatt så mye å gjøre den siste tiden, at du ikke har fått rom for å være så kreativ som du skulle ønske. Kvelden byr på en interessant vending.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har forstått at du har gått over grensen, samtidig synes du vennen din er teit som henger seg opp i en liten kommentar du ikke mente noe med. Du må forstå at alle mennesker er følsomme på forskjellige måter og at akkurat denne personen ofte tar til seg kritikk.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt på vakt idag. Den siste uka har vært en følelsesmessig berg og dalbane selv om du lykkes med å holde det verste for deg selv. Nå når du begynner å finne balansen, vil du ikke risikere å bli så følelsesmessig involvert.

Løven 23/7-22/8

Tirsdagen blir bra. Du slår deg sammen med en kollega og dere ler mye sammen. Du vet at dere er gode venner, men du vil at dere skal bli enda nærmere, samtidig som du ikke vil skremme denne personen ved å virke altfor forsiktig når det kommer til relasjoner. Du er på vei til å vinne denne personens hjerte.

Jomfruen 23/8-22/9

Du viser hele ditt register av følelser idag. Du er alt fra glad, lei deg, skuffet og overrasket på en og samme tid. Akkurat nå har du en påvirkning fra planetene som gjør deg uvanlig emosjonell og det kan bli litt mye for kollegene dine å håndtere.

Vekten 23/9-22/10

Du drar deg unna en person som ofte kommer med sårende kommentarer uten at han/hun merker det engang. Denne personen er ikke særlig diplomatisk, det vet du, men nå har han/hun nådd en ny dimensjon av taktløshet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra, men du er rastløs. Det er vår i luften og det gir deg alltid en følelse av at du går glipp av noe viktig. Du kommer til å ligge etter med jobb, fordi du har vanskeligheter for å fokusere deg. Du planlegger heller fremtiden enn nuet.

Skytten 22/11-21/12

Du har det bedre idag og om du kan så går du på jobb, for det er en person du gjerne vil treffe. Dere trenger å prate innen situasjonen blir uhåndterlig. Du pleier ikke være så bra på å åpne deg, men idag lar du følelsene dine sveve fritt.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en merkelig, morsom og annerledes tirsdag. Den begynner som vanlig, men etter lunsj forandres alt helt plutselig. Ting blir satt på plass, du havner i et drama som gjør deg forvirret og overrasket på en og samme tid. Ettermiddagen avsluttes med en sannhet som du aldri hadde forventet deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en bra tirsdag der du endelig får mulighet for å komme i kapp med et prosjekt du har ligget bakpå med. I løpet av dagen lykkes du med å overtale en kollega om at han/hun virkelig er feil person på feil plass. Denne personen ødelegger mer enn han/hun bidrar med akkurat nå.

Fiskene 19/2-20/3

Tirsdagen blir en helt absurd dag for din del. Du har havnet i et drama uten sidestykke og du vet ikke hvordan du skal håndtere situasjonen. Det viktigste idag er at du er ærlig, både mot alle innblandede i dramaet og mot deg selv. Våg å stole på følelsene dine og våg å ta initiativ.

Powered by Labrador CMS