Dagens Horoskop: Tirsdag 18. Mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag sier du noe som kan oppfattes som en fornærmelse. Det handler om at du egentlig bare vil være morsom, men at du tar det litt for langt. Når slike situasjoner oppstår er det best å be om unnskyldning.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en interessant og utviklende torsdag, der du er både sosial og fremoverlent. Du får gjort mye, og som kirsebæret på isen får du også et fint kompliment av en sjef. Ettermiddagen handler om å ta vare på seg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er urolig over et personlig problem. Du vet at du overreagerer, men det er vanskelig å la være når Månen påvirker deg på denne måten. Du blir mer følsom, og har vanskeligheter med å se objektivt på situasjonen.

Krepsen 21/6-22/7

Du dømmer en person du ikke kjenner så godt, og får sterk kritikk fra noen som kjenner dere begge. Det er sjelden du dømmer så hardt, men den siste tiden har du latt deg frustrere over noen på bare et par minutter. Du orker ikke å bruke energi på å bli kjent med nye mennesker.

Løven 23/7-22/8

Det blir en interessant dag der du får muligheten til å vise deg fra din beste side. Det er en varme og herlig dynamikk i deg akkurat nå. I løpet av ettermiddagen tester du dine grenser når det gjelder tålmodighet med en kollega.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ganske bestemt i dag, og det bidrar til at du lykkes med å overtale visse personer om at du har rett. Det er din autoritet som skinner gjennom, og den får andre til å føle seg sikker på at dine valg må være de beste.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir veldig lang, men ganske interessant. Det har utviklet seg en intrige på din jobb, og du følger den med glede på avstand. Du liker vanligvis ikke denne typen konflikter, men akkurat i dag finner du det ganske underholdende.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tror at du kan lure en sjef til at du er mer kunnskapsrik enn hva du faktisk er. Du har ikke gjort leksene dine ordentlig, og det skjemmes du over. Du visste at sjefen din skulle teste deg i dag, men hadde håpet at det skulle gå greit. Kvelden handler om å engasjere seg.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en herlig, og noe annerledes tirsdag der du får muligheten til å vise dine talenter. Det er lenge siden du følte deg så beundret, så denne følelsen må du nyte. Kvelden handler om familien og en felles beslutning.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en del du må gjøre i dag, men om du bare legger opp løpet slik du pleier er ikke dette noe problem. I løpet av dagen får du et kompliment som gjør deg både glad og sjenert på samme tid. Kvelden handler om vennskap.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er forsiktig med hva du sier i dag. Gjennom ikke å si ting høyt unngår du konflikter. Du vet at dine meninger kan være ganske kontroversielle, så derfor holder du lav profil før du vet hva omgivelsene tenker.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å tenke fremover. Du kan være spontan og impulsiv, noe som gjør at du ikke alltid tenker et steg frem. Akkurat nå er du tjent med å være mer organisert, så finn frem denne siden av deg selv.

Powered by Labrador CMS