Dagens Horoskop: Tirsdag 18. Juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar kontakt med en venn som du ikke har sett på en stund og dere har det veldig gøy sammen. På jobb er det ganske rolig denne uken så du kan antageligvis gå tidligere om du vil. Kvelden blir full av spenning og latter.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen går veldig fort. Det er mye å gjøre så det gjelder å holde fokus og ikke slurve med detaljer. I løpet av dagen vokser du i din sjefs øyne. Du tar ansvar når ingen andre gjør det og du ser hva det er som behøves å gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6

Har du en mulighet for å påvirke idag, så ta den muligheten. Du har behov for å vise at du er en kraft å regne med og at du ønsker å ta mer ansvar. I løpet av dagen får du høre et rykte som gjør deg litt bekymret.Du lurer på hvor mye sannhet det ligger i dette.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir glad når du er sammen med en viss person. Du innser at hans/hennes meninger betyr mye for deg og han/hun har en tendens til å både drive deg fremover og oppmuntre deg på en og samme tid. Det blir en morsom og kreativ dag hvor du vokser med de oppgavene du får.

Løven 23/7-22/8

Det gjelder å være tydelig med hva du føler uten å forvente deg så mye akkurat nå. Når det gjelder kjærligheten er det best om du lar den få vokse langsomt. Ditt største problem er humøret ditt, like mye som du liker denne personen, like irritert kan du bli på denne personen også.

Jomfruen 23/8-22/9

Du innser at du har tatt deg vann over hodet samtidig som du føler at du må fortsette å se fremover. Dette er hva du virkelig vil, hvor tøff vei du enn har valgt. Du kommer til å kjempe med nebb og klør for å holde fast ved det du har.

Vekten 23/9-22/10

Du blir overrasket over en kollega som ser ut til å være glad og positiv til tross for at han/hun bærer på en ganske mørk hemmelighet. Når han/hun avslører sannheten blir du både smigret og litt urolig på en og samme tid. Du er ikke sikker på hvordan du skal håndtere denne typen fortrolighet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å være praktisk og om å styre ting slik at det fungerer. Dette har på en måte blitt en oppgave på jobb å være den som har kontroll. Kvelden gir rom for å være kreativ og å utøve en hobby.

Skytten 22/11-21/12

Du er sint på en venn idag. Han/hun vil ikke prate med deg om hva han/hun føler hvor mye du enn prøver å nå fram til denne personen. Du innser at noe er feil, men det er vanskelig å hjelpe når en person ikke er villig til å få hjelp. Dagen byr på en oppløftende overraskelse.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes ikke mye som du ikke er villig til å prøve idag. Mars gir deg både mot til å være litt vågal og drivkraft til å få ting til å skje. Idag får du et veldig fint kompliment fra en som står deg nære. Denne personens ærlighet og varme gjør deg rørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du forstår ikke hva det er som er problemet. Det har vært mange turer fram og tilbake med en viss sjef, men i denne sammenhengen så ser ingenting ut til å fungere. Du prøver både å være tydelig og følsom på en og samme tid, men ingen biter på denne personen.

Fiskene 19/2-20/3

Du grubler veldig mye akkurat nå. Du kan ikke la være å føle at det er noe som ikke stemmer. Du er irritert på din venn for at han/hun prøver å presse deg til å være mer åpen, selv om du vet at han/hun hadde blitt veldig såret om du sa rett ut hva du føler.

Powered by Labrador CMS