Dagens Horoskop: Tirsdag 18. Februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen bygger på effektivitet, noe som ikke er din sterkeste side akkurat nå. Du pleier å være veldig ambisiøs, men akkurat nå føler du deg trøtt og ufokusert. Kanskje er du i ferd med å bli syk?

Tyren 20/4-20/5

Du drar deg unna for å tenke litt denne dagen. Noe som har skjedd den siste tiden, vekker følelser i deg og får deg til å føle deg maktesløs. Du har behov for å komme frem til en strategi for å håndtere dette problemet.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er veldig sjarmerende i dag og sjarmen din fortryller visse kolleger. Du merker at en viss person oppfører seg underlig når han/hun er i din nærhet og det gjør deg rådvill. Om du studerer denne personen, kommer du til å oppdage at denne personen oppfører seg rart fordi han/hun har følelser for deg.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om avledende manøvrer, noe du er ganske dårlig på. Du er ikke bare en dårlig løgner, du blir ille berørt når du tvinges til skjule ting, selv når du ikke lyver. Dette gjør at du ikke klarer å unngå å si sannheten til sjefen din.

Løven 23/7-22/8

Denne tirsdagen prøver du å være kul, men det blir helt feil. Når du skal late som du er verdensvant og sofistikert, fremstår du bare som overlegen og frekk istedenfor. Blås i å prøve å imponere, være heller ditt fantastiske jeg istedenfor.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne tirsdagen får du et komplekst spørsmål fra en sjef, og du bør be om betenkningstid før du kommer med et svar. Det er viktig at du vet hva det er du vil si og at du uttrykker deg riktig når du vel svarer.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en stressende innledning på denne tirsdagen. Det kan finnes en risiko for at du forsover deg eller at du blir litt sen, bare fordi du er litt treg på morgenen. En sen ankomst til jobb, betyr at du går glipp av informasjon som kan være bra å ha.

Skorpionen 23/10-21-11

Du synes det er håpløst at vennen din skal gjøre så mye ut av at han/hun er syk. Det er ikke bare å trykke i seg to Paracet, og krype tilbake til sengen igjen, nei denne personen vil ha 24 timers service, omtanke og masse empati.

Skytten 22/11-21/12

Du rygger tilbake når du får vite sannheten om en viss person. Du har deg selv å skylle på når du roter til ting som du egentlig ikke har med å gjøre. Dessverre er ikke Skytten bare veldig nysgjerrig, den er også en ekspert på å lete frem hemmeligheter og sladder.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å la noen andre ta plass. Du har som oftest ingen problemer med å holde deg i bakgrunnen, men akkurat nå blir du påvirket av Solen og det gjør at du ubevisst tar på deg en mer markert og ledende rolle.

Vannmannen 20/1-18/2

Vær ikke for hard i ditt omdømme av en kollega i dag. Det er lett å dømme, spesielt når du ikke har alle fakta på bordet. Personen det gjelder, sliter med en del ting privat for tiden. Prøv å få kollegaen din til å åpne seg og fortelle hva det er som er feil.

Fiskene 19/2-20/3

Denne tirsdagen funderer du på å være litt romantisk mot din partner. Du liker å være spontan og å gjøre ting som ikke forventes av deg. Som singel finnes det kanskje en spesiell du vil vie litt ekstra oppmerksomhet til i dag.

Powered by Labrador CMS