Dagens Horoskop: Tirsdag 18. August

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen har du en hel del aktiviteter som du vil gjennomføre og det gjelder å planlegge godt om du skal kunne rekke alt. Det kan handle om visse innkjøp eller om en sport av noe slag. Kvelden byr på litt herlig sladder og en hel del latter.

Tyren 20/4-20/ 5

Du har vanskelig for å si nei til en person i dag. Han/hun fortjener virkelig hva han/hun ber om, selv om det innebærer litt ekstra jobb for din del. Kvelden handler om positive nyheter og om å treffe venner. Det blir en koselig kveld.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ingen bra måte å si det du har å si i dag, så det er bare å ta tyren ved hornene og få det sagt. Iblant er den minst smertsomme måten, den mest brutale. Gjennom å være helt ærlig, unngår du misforståelser og komplikasjoner.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en ganske intensiv tirsdag der du omgås med en person som du har vært med ganske mye den siste tiden. Til tross for det, innser du at følelsene dine for denne personen ikke er så sterke som de burde være. Du har vanskelig for å gi slipp på en annen og derfor er hjertet ditt allerede opptatt.

Løven 23/7-22/8

Du drømmer deg bort denne dagen. Det finnes hverken energi eller vilje til å gjøre noe spesielt, så derfor tar du det med ro og unner deg å være litt lat. Om du jobber, kan din passive oppførsel irritere noen av dine kolleger.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er rett på sak i dag og det burde settes pris på, men applausen uteblir. Tvert om kan visse personer irritere seg over din oppriktighet. Det er fordi du sier din mening om ting ingen har bedt deg om å kommentere. Iblant er det bedre å ikke si noe.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en vilje til å stå opp for en person som ofte blir misforstått. Du synes det er synd at så få innser hvilke kvaliteter denne personen besitter. Det er en grunn til at han/hun ikke blir så godt likt og den grunnen kommer du til å bli nærmere kjent med i dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ganske grinete denne tirsdagen. Du føler deg trøtt og umotivert, noe som gjør at du ikke helt orker å ta tak i dine arbeidsoppgaver på en bra måte. Du har behov for litt hvile. Kvelden handler om vennskap.

Skytten 22/11-21/12

I dag overrasker en venn deg. Spørsmålet er om det er positivt eller negativt. Denne typen nyheter er ingenting som du vil få slengt frem fra intet. Du har behov for tid til å forberede deg litt, slik at du kan levere en gjennomtenkt reaksjon på hans/hennes overraskelse.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir veldig bra. Du gjør ting for deg selv og for ditt eget selvbilde, og det gir resultater. Den siste tiden har du virkelig gått både opp og ned når det gjelder selvfølelsen, men nå begynner det å bygge på seg dag for dag, i samme takt som du får oppmuntring og positiv feedback fra dine omgivelser.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å fokusere i dag. Tankene dine vandrer frem og tilbake og du begynner å planlegge en overraskelse for din partner eller venn. Det kan handle om et jubileum eller en fødselsdag. Det viktigste for deg, er at partneren/vennen din virkelig ikke mistenker noe.

Fiskene 19/2-20/3

Du bestemmer deg for at du skal være litt mer aktiv i dag, men motivasjonen din og hva du faktisk orker, er ikke helt i synk i dag. Du har helt enkelt ikke energi til å gjøre alt som hjernen din vil at du skal gjøre. Gi deg selv litt pusterom. Iblant har man behov for å bare være.

Powered by Labrador CMS