Dagens Horoskop: Tirsdag 17. September

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å snakke fornuft med en venn som er i ferd med å ta en dårlig beslutning. Han/hun kan være veldig impulsiv og i blant er det en bra ting, men akkurat i dag er det veldig dumt. Kvelden handler om å være kreativ og tenke utenfor boksen. Det blir en morsom kveld.

Tyren 20/4-20/5

Dagen går fort fordi det er så mye å gjøre og du har bra energi i horoskopet ditt. I løpet av dagen hjelper du en venn som har havnet i trøbbel. Denne personen har dummet seg skikkelig ut, men du ser en løsning på dilemmaet. Kvelden kan by på en viss uro, men den går over i stolthet.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tror at du kan klare hva som helst på egen hånd, men sannheten er den at til og med du hadde hatt godt av litt hjelp i blant. Når en kollega strekker ut en hånd for å hjelpe deg, skal du ikke takke nei bare på grunn av din stolthet.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å velge mellom å kjempe for det du tror på eller gi opp allerede før du har prøvd. Egentlig er Krepsen hverken en person som gir opp eller en som kjemper. Du foretrekker å gå med strømmen snarere enn å gå imot den, noe du må i dag om du skal nå målene dine.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir uvanlig rolig. Det finnes hverken intriger eller drama i tegnet ditt i dag. Du nyter å slippe å fundere så mye og jobber på rutine, noe som passer deg bra. En sjef blir overrasket over din kunnskap innen et visst område.

Jomfruen 23/8-22/9

En kollega tror at du ikke har forstått oppgaven i dag og blir veldig overtydelig når han/hun skal forklare seg, noe som gjør deg veldig irritert. Kvelden byr på kos og glede.

Vekten 23/9-22/10

Dagen i dag blir intensiv, og du har mye å leve opp til. Det finnes en vilje til å bevise at du er en man kan regne med, men du vet ikke hvordan du skal stikke deg ut så mye at sjefene legger merke til deg.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag støter du på et problem som egentlig ikke er nytt, men som forandrer seg litt fra gang til gang. I bunn og grunn handler det om at noen av dine kolleger har utgitt seg for å være mer kompetente enn de egentlig er, noe som blir irriterende for deg fordi du må lære de opp.

Skytten 22/11-21/12

Idag tenker du mye på hva en venn har sagt og du er ikke helt sikker på at du liker det du hører. Om du leser mellom linjene kan du ane en usikkerhet når det gjelder fremtiden til en relasjon. Du vet ikke hvordan du skal takle denne angsten.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en stressende men morsom dag og en herlig kveld. Du knytter nye vennskapsbånd og du flørter til og med litt på kvelden. Venus gir deg en sterk sensuell utstråling som gjør at mennesker dras mot deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å prøve å fokusere på nuet uten å tenke for mye på hverken det ene eller det andre. Kvelden handler om vennskap og om å ta det med ro og bare slappe av.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar en ting om gangen denne tirsdagen. Gjennom å ikke stresse, gjør du framgang på områder som har gitt deg en del problemer før. Du blir mer og mer selvsikker og din nye selvtillit kler deg.

Powered by Labrador CMS