Dagens Horoskop: Tirsdag 17. November

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å kompensere for noe du har gått glipp av eller gjort feil. Det kan bli ganske så stressende, men du er veldig fornøyd med deg selv når du først er ferdig. Kvelden handler om masse saftig sladder.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes ingen unnskyldninger for å ikke rekke det du skal i dag, så det er bare å gi jernet og prestere så bra som mulig. I dag får du også sjansen til å delta på et veldig informativt og interessant møte.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et strålende humør denne tirsdagen og svever rundt i din egen lille lykkeboble. Noen har sagt eller gjort noe for å gjøre deg glad, og den gesten betyr enormt mye for deg. Kvelden blir ganske sen, fordi du deltar i et møte eller en aktivitet som drar ut på tiden.

Krepsen 21/6-22/7

Denne tirsdagen prøver du å rekke så mye som mulig, noe som fører til en masse stress. Akkurat nå har du vanskeligheter for å fokusere på en ting om gangen. En venn kommer med et par bra tips, men spørsmålet er om du tar de til deg.

Løven 23/7-22/8

Du har havnet i en kinkig situasjon, som har med kjærlighet, tidligere kjærester og personlige relasjoner å gjøre. Uansett hva du har begitt deg ut på, kommer ikke dette til å bli enkelt.

Jomfruen 23/8-22/9

Akkurat nå er du veldig bekreftelsessøkende, og det er du fullt klar over. Du blir irritert på deg selv som ikke har mer stolthet enn å løpe rundt etter skryt og oppmuntringer. Dette er en forbipasserende fase. Snart er du tilbake til ditt vante jeg igjen.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes grenser for hva du orker akkurat nå. Det har vært en ganske tøff periode, og du er sliten og trenger en fysisk og mental pause fra hverdagen. Kanskje burde du booke inn en koselig utendørsaktivitet til helgen?

Skorpionen 23/10-21-11

Denne tirsdagen blir det satt spørsmålstegn ved deg, og det liker du virkelig ikke. Det handler om en kombinasjon av stolthet og integritet. I dine øyne, blir sjefen din mer som en sutrete medarbeider enn en som gir konstruktiv kritikk.

Skytten 22/11-21/12

Du har ikke noe i mot å omgås med mange, men du foretrekker å være med mennesker som lar seg sjarmere av deg. Du liker å være i sentrum for oppmerksomheten, men i dag føler du deg litt utenfor. Når du bare føler deg som en i gruppa, blir du gjerne litt grinete.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen handler om å fokusere på en komplisert oppgave som krever et bra samarbeid, om dere skal nå et felles mål. Til å begynne med ser det ut til å være umulig å få kollegene dine til å enes, men gi ikke opp og stol på deg selv - dette klarer du!

Vannmannen 20/1-18/2

Du argumenterer mye med en kollega som har en betydelige mer avslappet innstilling til jobb, enn hva du har. Problemet ditt er at ingenting biter på denne personen. Hverken trusler eller bestikkelser ser ut til å virke, ikke en gang logikk når frem. Du føler deg maktesløs.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vil du gi alt du har for å bli ferdig med et prosjekt eller en oppgave. Til tross for at dette er utfordrende og ganske kjedelig, er du fast innstilt på å levere på høyeste nivå, og da kreves det engasjement fra din side.

Powered by Labrador CMS