Dagens Horoskop: Tirsdag 16. mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag må du tenke gjennom hva som er rett og galt. Akkurat nå er detaljene det viktigste. Dersom du slurver med dette, kan det meste gå galt. Du får nyheter angående en venn og hans/hennes problemer. Det kommer ikke som noen overraskelse, men det var heller ikke noen du håpet på.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir ganske morsom. Det er litt fredagsstemning over hele dagen, og tiden flyr. Du får uventet hjelp med noe som vanligvis tar opp mye tid. I løpet av ettermiddagen får du muligheten til å planlegge et event av noe slag.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er det ikke bare du som trenger hjelp med et innviklet problem. Det virker som om flere av dine kolleger har støtt på samme hinder. Hjelpen dere får er høyst uventet, men veldig etterlengtet.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver å forhindre at en person begår nok en feil, men risken er denne personen blir irritert på deg istedenfor å bli takknemlig for din hjelp. I løpet av ettermiddagen dukker det opp et dilemma som krever din fulle oppmerksomhet.

Løven 23/7-22/8

En god dag for å gjøre et kupp, spesielt om du leter etter en gave til noen. I løpet av ettermiddagen prøver du å rydde opp i en konflikt mellom to slektninger. Sånn som ting er nå, så forstår du ikke hvorfor de engang ble uvenner.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskeligheter med å komme i gang med noe du burde ta tak i. Det handler om en oppgave som er knyttet til fremtiden. Det som er viktig nå er å ta et valg, alt annet kan vente.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskeligheter med å tenke praktisk i dag. Dine idéer er fantastifulle og kreative, men lite rasjonelle. Dersom du skal sette dine visjoner til liv, så må du bryte dem opp til mindre og flere delmål.

Skorpionen 23/10-21-11

Du diskuterer med noen som ikke liker din type logikk. Selv om denne personen forstår hva du mener, så er han/hun ikke enig. Det handler om at du stiller litt høye krav til den det gjelder. Senk kravene og dine forventninger.

Skytten 22/11-21/12

Du vet at du beveger deg på glattisen i dag, men sånn er det. Du har sagt eller gjort noe som har irritert en person med stor innflytelse, og det finnes en risiko for at denne personen bruker sin makt for å skape et eksempel ut av deg. Vær forsiktig, du har lett for å tråkke folk på tærne akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om et enkelt ja eller nei, men for deg er ting sjeldent så ukompliserte at du kan svare med ett enkelt svar. I løpet av ettermiddagen skjer det noe som får deg til å tenke annerledes på noe du er på vei mot å gjøre. Kvelden blir mye frem og tilbake.

Vannmannen 20/1-18/2

Du presser deg selv for å rekke så mye som mulig i dag. Du kjenner på et sterkt press for å prestere. En av dine sjefer synes at du er litt vel hard mot deg selv, og at du burde slappe mer av.

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig innstilt på noe i dag. Du har møtt en person som du gjerne vil gjøre inntrykk på, men denne personen er ikke spesielt lett å imponere, så du må virkelig anstrenge deg for å vise hva du kan.

Powered by Labrador CMS