Dagens Horoskop: Tirsdag 16. Juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen prøver du å få kontakt med en venn eller kollega som du har glidd fra den siste tiden. Du har plutselig fått en følelse av at det er viktig at dere har kontakt og Væren får sjeldent denne typen fornemmelser, så du velger å følge instinktet ditt.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir ganske intensiv, det kan være sykdommer på jobb eller andre ting som forstyrrer den daglige rutinen din. Som flaks er, gjør været deg veldig positiv og du orker motgang på en bedre måte enn tidligere i våres. Du får dessuten veldig gode nyheter i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har så mye på agendaen denne uken og det er ting du ikke kan avstå fra. Det er viktig å prøve å blande alle dine kjedelige gjøremål med litt morsomme aktiviteter og arbeidsoppgaver, ellers kommer du til å bli fort lei.

Krepsen 21/6-22/7

Denne tirsdagen gjør du et nytt forsøk på å strekke ut hånden til en venn du har du blitt uvenner med. Du skjønner ikke helt hvorfor denne personen er sur på deg, men du vet at du savner han/henne og at du vil ordne opp i dette. Du kommer til å få en positiv respons denne gangen.

Løven 23/7-22/8

Du har fullt opp i dag og det gjelder å holde et høyt tempo om du skal rekke alt du skal ha gjort. Det er ganske bra, for du har mye du trenger å bearbeide og det gjør du best om du lar underbevisstheten din gjøre jobben. Du kommer til å merke at ting i livet ditt føles mer sikkert på slutten av dagen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i et så godt humør denne tirsdagen og alle rundt deg setter virkelig pris på at du skinner som en sol. Du nyter å omgås med kolleger og venner i den grad du rekker og kan. I løpet av dagen kommer sjefen din med litt rare nyheter som har med dine arbeidsoppgaver å gjøre.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å være oppmerksom på detaljer. Du kommer til å merke at om du legger vekt på de små tingene, så kommer de store puslebitene til å falle på plass av seg selv. I dag legger du merke til at en kollega på jobb har en dårlig vane med å baksnakke andre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har alltid vært forsiktig når det kommer til å slippe nye mennesker inn i livet ditt, men i nærmeste fremtid kommer du til å møte mer enn en person som når deg dypt inn i hjerterota. Dette er personer som er så riktige for deg og det er kanskje ikke helt tilfeldig at deres veier krysses nå.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å prøve å roe ned og komme inn i et mer bedagelig og sommerlig tempo. Du har vært stresset over dine private relasjoner og over din arbeidssituasjon den siste tiden, så du har behov for å finne en måte å roe ned på.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne tirsdagen kan du omgås med venner, jobbe eller bruke dagen på å lese, sole deg eller trene. Det blir en dag som harmonerer bra med deg som person. Du ordner opp i en konflikt i dag og du føler at det blir som en ny start for resten av sommeren. Kvelden kan by på en liten reise.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ganske sur på dine kolleger akkurat nå, for du synes de utnytter situasjonen de er i. Mange er sykemeldte eller fraværende uten å egentlig gi noen god forklaring på det. Du prøver å lufte saken med en sjef, men han/hun er ikke interessert i personalproblemer akkurat nå.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en interessant tirsdag der du får reflektert litt over deg selv. Det er sjeldent du går inn i deg selv på denne måten, du pleier heller å være god på å analysere andre istedet. I dag har du innsett at du vinner på å forstå hvorfor du reagerer som du gjør i visse situasjoner.

Powered by Labrador CMS