Dagens Horoskop: Tirsdag 16. April

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag har du vanskelig for å si nei til en bekjent som vil at du skal hjelpe til. Du har ikke helt en bra forklaring på hvorfor du ikke skal stille opp, utenom at du ikke vil. Kvelden handler om å tenne på grenser.

Tyren 20/4-20/5

Du er i et rart humør idag. Du føler deg både glad og irritert på en og samme tid. I løpet av tirsdagen får du positive nyheter som har med en jobb å gjøre. Du innser at du kommer til å få mer frihet og mulighet for å velge mer fritt blant dine arbeidsoppgaver fremover.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en masse problemer i din venns liv akkurat nå og hva du enn gjør, så hjelper verken råd eller tips. Han/hun har virkelig rotet det til for seg denne gangen og du innser at det beste du kan gjøre er og ikke legge seg oppi det.

Krepsen 21/6-22/7

Idag blir du sint på en venn som har fått deg til å gjøre noe du egentlig ikke vil. Det handler om din personlige integritet, som du synes vennen din har trampet på. For øvrig blir dette en bra og givende dag.

Løven 23/7-22/8

Akkurat nå er du veldig frustrert. Du tror at det finnes noe mer mellom to person enn det gjør og det er den tanken som får deg til å se rødt. Våkne opp, det du ser er ikke sant, du har fremdeles sjansen til å gjøre noe med situasjonen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir irritert på alle rundt deg for tiden. Hva du enn gjør, så skjønner du ikke hvordan de tenker. For deg virker det helt enkelt som om disse personene kommer fra en annen planet. Det handler om fordommer fra både ditt og deres hold.

Vekten 23/9-22/10

Det blir ikke som du hadde tenkt deg denne tirsdagen, men det er flaks for deg, for da hadde du måttet jobbe mer enn du gjør idag. Takk stjernene for at det ikke ble som forventet. Kvelden blir underholdende.

Skorpionen 23/10-21-11

Det kommer til å bli som du vil at det skal bli, om du bare har tålmodighet. Det er når du blir hissig at ting går feil. Her gjelder det å ha is i magen. I løpet av tirsdagen får du et forslag som kan generere en god gevinst på sikt.

Skytten 22/11-21/12

Du føler deg glemt av en venn og prøver å påpeke den dårlige relasjonen dere har fått idag, men det går ikke helt som du hadde tenkt. I løpet av dagen får du høre nyheter som gjør deg tankefull. Det handler om en venn og han/hennes venner.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne tirsdagen prøver du å være sosial, men du blir litt tankefull av det. Du blir oppdatert på en del sladder og du innser hvor mye du har gått glipp av ved å fokusere på jobb og karriere. Til tross for dette, blir det en vellykket kveld, spesielt når du får være med en viss person.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en del ting som du bør ta hensyn til innen du dømmer kollegaen din. Han/hun har hatt det vanskelig og nå gjelder det å fokusere fremover istedenfor å tenke på det som har vært. En gladnyhet som har med en venn eller slektning å gjøre, forgyller kvelden din.

Fiskene 19/2-20/3

Du er forsiktig i din måte å håndtere en situasjon på. Du vil ikke skremme en person du har begynt å komme nærmere. Han/hun er litt blyg av seg og det vet du. Idag tar du ytterligere et steg i riktig retning og lærer å kjenne denne personen litt bedre.

Powered by Labrador CMS