Dagens Horoskop: Tirsdag 15. September

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du innrømmer å ha tatt feil og så angrer du deg etterpå, for uansett om det stemmer eller ikke, så er det ikke helt din stil å innrømme dine feil. Du må helt enkelt akseptere at det kan svi litt på stoltheten din å være ærlig i blant, men det gjør i det minste at du sover bedre om nettene.

Tyren 20/4-20/5

Denne tirsdagen prøver du å se fremover, selv om det det kan bli litt vanskelig, for de siste ukene har du virkelig levd i nuet. Det har skjedd mye i livet ditt den siste tiden og det har vært vanskelig å tenke for langsiktig. Nå finnes det visse deler av livet ditt som krever en del planlegging.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å ta modne og gjennomtenkte beslutninger og det kreves at du toner ned din impulsive side noe. For deg er det viktig å kunne vise at du er pålitelig, spesielt når tidene er som de er.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om vennskap og om viktigheten av å være tro mot seg selv. Det har vært en del opp og ned i tegnet ditt den siste tiden, så nå må du tillate deg selv en ny start, både når det gjelder jobb og privatlivet ditt.

Løven 23/7-22/8

Du er i et strålende humør denne tirsdagen. Tiden flyr i vei og du har det gøy på jobb. Humøret ditt livner opp og får kollegene dine til å ha det bedre også. Det finnes få personer som kan lette på stemningen slik som du kan.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har mange krav å ta hensyn til denne tirsdagen og det er ikke lett å gjøre alle fornøyde samtidig. I løpet av dagen får du sjansen til å vise en venn hvor mye han/hun betyr for deg og det gjør du gjennom handling og ikke ord.

Vekten 23/9-22/10

Du begynner å føle deg litt hanglete og det merkes på humøret ditt. Så fort du ikke har det så bra, forsvinner tålmodigheten din og du får ganske så kort lunte. Kvelden handler om å hvile. Du må gi deg selv en sjanse til å bli bedre.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne tirsdagen undersøker du muligheten for å booke om eller forandre på noen planer du har gjort for høsten. Det har skjedd ting den siste uka som gjør at du må tenke deg om litt. Kvelden handler om å vise vennene dine respekt.

Skytten 22/11-21/12

Du har en hel del å si til et familiemedlem, men han/hun vegrer å lytte til deg. Du trodde denne personen var smartere enn som så, men gang på gang har han/hun vist seg å være veldig umoden.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en morsom og kreativ tirsdag der du kan la fantasien flyte fritt. Du har så mye kreativitet inni deg som burde få komme frem. Akkurat nå er Månen sterk i tegnet ditt og det kan gjøre at du blir mer følelsesmessig berørt enn du pleier.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en del planer for denne tirsdagen, men det er ikke sikkert du rekker alt du hadde sett for deg å gjøre. Du stresser deg selv for mye akkurat nå og det er ikke bra. Ta en ting om gangen, så blir alt bedre. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir morsom, men også litt stressende. Du har mye du skal rekke å gjøre, og på jobb ser mange ut til å være syke eller bortreiste. Kvelden handler om å dyrke sine interesser og å investere i en hobby du har.

Powered by Labrador CMS