Dagens Horoskop: Tirsdag 15. Oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen kan det oppstå en diskusjon som har med fremtiden tid å gjøre, det er viktig at du er med på å påvirke denne, så la ikke sjefene dine ta avgjørelsen for deg. Det er tross alt deg det handler om. Kvelden byr på en overraskelse.

Tyren 20/4-20/5

Denne tirsdagen har du mye å gjøre og du kjenner krav til deg fra alle hold. Samtidig har du også fått hjelp som du ikke hadde regnet med, og det gjør ting en del enklere for deg. Kvelden blir familievennlig og koselig.

Tvillingene 21/5-20/6

Tirsdagen handler om små og store misforståelser. En liten kommentar kan lett misoppfattes og da oppstår det en konflikt av ingenting. Her gjelder det å være veldig tydelig på hvordan du tenker og reagerer i visse situasjoner.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir litt for mye for deg i dag. En kollega klager og da flyr du i lufta. Han/hun har en tendens til å irritere deg med sin stadig misnøye og negative energi. Kvelden bruker du med fordel på en hobby du har.

Løven 23/7-22/8

Det blir en bra og utviklende dag hvor fokuset ligger på utendørsaktiviteter eller en form for utdannelse. I dag får du vist dine talenter og du liker virkelig å stå i sentrum, så lenge det er snakk om positiv oppmerksomhet.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en stressende innledning på dagen fordi du kommer for sent og det blir ikke så godt mottatt. Du føler deg urettferdig behandlet og det blir ingen bra start på et nytt samarbeid. Her gjelder det å vende det negative til noe positivt.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt forsiktig i dine handlinger i dag. Tidligere erfaringer har lært deg at impulsive handlinger ikke alltid gagner deg, og at du heller bør prøve å være litt mer ettertenksom. Dette er en balansegang, som Vekt er man ofte i tvil og det heller ikke alltid en fordel. Når du vel har fattet en beslutning, stå fast ved den.

Skorpionen 23/10-21-11

Du lurer på om en venn virkelig er så impulsiv som han/hun gir seg ut for å være. Du mistenker at denne personen er ganske så beregnende og at hver spontan behandling egentlig er nøye gjennomtenkt. I dag iakttar du denne personen i smyg for å se om du kan fiske frem noen flere ledetråder om hans/hennes oppførsel.

Skytten 22/11-21/12

Du har vanskelig for å forstå hvorfor en venn har dratt seg unna. Han/hun burde være ved din side, men helt siden sommeren er det noe som har forandret seg mellom dere. Du savner vennen din, samtidig som du synes at han/hun burde ta første steget og lappe sammen vennskapet deres.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å forstå sammenhengen. Det blir en interessant og utviklende dag hvor du lærer mange nye ting. I løpet av dagen får du også gode nyheter som lysner opp høstmørket. Kvelden handler om en hobby du har.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv, men morsom tirsdag hvor fokuset ligger på små ting og store oppgaver. Du har et omfattende prosjekt som må bli klart, og det er bare de siste detaljene som gjenstår. En kollega har vært veldig hjelpsom den siste tiden. I dag er hans/hennes hjelp uvurderlig.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir ganske monoton. Du er ikke i humør og da er hverken jobb eller en hobby noe gøy. Akkurat nå har du behov for å tenke og det gjør du best om du får være i fred. Husk at egentid kan være like viktig som å bruke tid med kjæresten eller familie.

Powered by Labrador CMS