Dagens Horoskop: Tirsdag 15. Juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag slapper du virkelig av. Det har vært en del press de siste månedene, men det slipper du helt nå. Dersom du har fri kan det også hende at du gjør ingenting, men dersom du jobber handler store deler av dagen om å være sosial.

Tyren 20/4-20/5

I dag finner du en ny arbeidsrytme, og det passer deg bra. Du trives når du jobber selvstendig, og akkurat nå har du frie hender. Du sørger også for å begynne med en ny hobby, eller kanskje du begynner å trene.

Tvillingene 21/5-20/6

Du får ikke så mange svar som du hadde ønsket i dag. Delvis handler dette om at det helt enkelt mangler et grunnlag for å kunne gi svar på dine spørsmål, og delvis handler det om at sjefen din ikke synes du burde vite alt. Du opplever situasjonen som frustrerende.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en rolig dag der du enten jobber i et avslappet tempo eller bruker dagen til en hobby. Du har god tid til å reflektere over deg selv, og du innser at det er på tide med visse forandringer.

Løven 23/7-22/8

Det blir en fin dag som flyr avsted. På jobben går ting i et høyt tempo. Du er sosial og omgås gjerne med dine kolleger. I dag får du muligheten til å prøve nye arbeidsoppgaver. Du liker at det skjer ting.

Jomfruen 23/8-22/9

Du biter det i deg for ikke å si noe dumt. Det handler om en venn som er i ferd med å gjøre en unødvendig investering, men du vet at denne personen vil irritere seg dersom du er ærlig og sier hva du tenker. Dette er en person som kun kan lære av å gjøre feil.

Vekten 23/9-22/10

Du kan være ganske målbevisst og det er du i dag. Du har fokus på å få gjort noe på jobben, og du vil ikke la noen ta denne muligheten fra deg. Kvelden handler om å tilpasse seg.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag får du muligheten til å være ganske kreativ og det passer deg bra. Månen bidrar med en kunstnerisk innflytelse som du kan dra nytte av både på jobb og privat. Kvelden handler om å planlegge en investering.

Skytten 22/11-21/12

Du sier nei, men mener ja i dag. Det handler om en invitasjon av noe slag. Du vil at denne personen skal jobbe litt for å overtale deg. Du har nemlig et stort behov for oppmerksomhet for tiden. Sørg for at dette ikke slår helt feil. Det er ikke sikkert at denne personen forstår hva du vil, og heller tar et nei for et nei.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å maksimere energien, og om at ingenting skal komme i veien for ditt fokus. Akkurat nå er du veldig motivert, og føler deg trygg på at du har tatt et viktig steg framover når det gjelder din utvikling. I dag får du velfortjent skryt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har havnet i en litt rar situasjon, men du er rask med å tilpasse deg det nye. Du vet at denne forandringen er midlertidig, og som Vannmann er du vanligvis god til å akklimatisere deg. Kvelden handler om familie.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ikke sikker på om du har gjort det rette, og det gjør at du utstråler usikkerhet. Det ville være bedre om du hadde mer is i magen, og stolte på deg selv. Fisken har vanskeligheter med å holde på selvtilliten i krevende situasjoner.

Powered by Labrador CMS