Dagens Horoskop: Tirsdag 14. Mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir ganske harmonisk. Det blir en pause i alle gjøremål der du får sjansen til å puste ut litt. Du tar det med ro idag og funderer en hel del over fremtiden. Du tar deg selv i å dagdrømme om hvordan du vil at ting skal bli. Månen løfter fram din romantiske side.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en morsom dag, selvom du har vanskelig for å rekke det du vil få gjort. Litt sladder, en flørt eller kanskje en morsom nyhet, gjør dagen ekstra koselig. Kvelden handler om å få hvile, du er ikke helt i toppform akkurat nå. Du ser ut til å ha dratt på deg en forkjølelse eller noe lignende.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar tak i en oppgave du synes er kjempe kjedelig, men som du vet at du ikke kommer unna. Det handler bare om å ikke tenke, men å gjøre. Når du vel er igang, går det ganske så smidig allikevel og du føler deg fornøyd med resultatet.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir såret når en person sier noe som du tolker helt feil. Akkurat nå kommuniserer dere ikke så bra som dere pleier, men det er mest fordi du gjemmer deg bak en forsvarsmur og at du vegrer å åpne øynene dine og snakke om hvordan du egentlig har det. Vennen din er frustrert over å ikke nå frem til deg.

Løven 23/7-22/8

Det blir en herlig dag der du føler deg omsvermet, men på en positiv måte. Den siste tiden har du opplevd all oppmerksomhet som mer frustrende enn morsom, men idag føler du deg mer positiv. Du munnhugges med en venn. Dere to har glidd fra hverandre og du savner han/henne virkelig masse.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tenker, puster og drømmer om en person. Han/hun har sneket seg inn under skinnet ditt og du vil ikke annet enn å bruke tid med denne personen. Alt med denne personen fascinerer deg, både dens dårlige og bra sider. Det finnes ingenting hos denne personen du ville byttet ut eller forandret.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en ganske intensiv dag der du må være på topp for å lykkes. I løpet av dagen får du mulighet for å føle på litt motstand for dine ideer og det er bra å lære seg hvordan du skal motivere tankene dine og argumentere for din sak.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir mye å gjøre denne tirsdagen, så det gjelder å komme i god tid på jobb. Akkurat nå ser du ut til å være i siste liten, uansett om det gjelder å rekke en buss eller levere inn jobb. Du bør bli bedre på å planlegge, både for din egen skyld og for omgivelsene dine.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å få en nær venn eller partner til å hjelpe deg med et prosjekt, men det ender bare opp med at dere blir uvenner. Du føler deg dum ovenfor din venn og han/henne synes du alltid tar den enkleste utveien.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne tirsdagen lever du virkelig opp til forventingene. Du får fordype deg i emner du synes er skikkelig interessante, samtidig som du slipper å jobbe under tidspress. Idag argumenterer du for din sak og du formulerer deg på en voksen og klok måte, noe som gjør at du vinner mange tilhengere. Et fint kompliment får det til å pirre litt ekstra.

Vannmannen 20/1-18/2

Idag har du vanskelig for å snakke om et prosjekt som du selv ikke har troen på. Du vet at du burde være entusiastisk og oppmuntre kollegene dine, men det er vanskelig når til og med du finner hele oppgaven poengløs. Kvelden byr på planlegging av sommeren og deler av høsten.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler deg usikker på et valg som har med fremtiden å gjøre. Det kan hende at du gjør helt tvert om og velger en vei som ingen, ikke en gang du selv trodde du skulle ta. Akkurat nå bobler det mye følelser og lidenskap inni deg, men du viser veldig lite utad.

Powered by Labrador CMS