Dagens Horoskop: Tirsdag 14. Juli

Hva har denne tirsdagen å by på for deg og ditt stjernetegn?

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å bestemme deg for om nyhetene du har hørt er bra eller dårlige. På sett og vis er du veldig fornøyd. Nok en gang har skjebnen styrt deg mot dit du har villet gå, men som du ikke har hatt motet til å gjøre noe med. Nå føler du et krav til å ta vare på denne muligheten.

Tyren 20/4-20/5

Du får mange nyheter i dag, og det gjelder å smelte inn alle inntrykkene så fort som mulig. For din del er det egentlig ganske få ting ting som rører ved deg personlig, men det kan påvirke hvordan du legger planene for de neste dagene.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ingenting å være urolig for akkurat nå, så ignorer magefølelsen din om noe er galt. Magefølelsene er bygd på signaler fra Pluto og som vanlig er det en påvirkning som skaper problemer, snarere enn noe du skal stole på.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en rastløshet i horoskopet ditt akkurat nå. Selv om dagene går fort og du har det gøy, har du en sterk følelse av at du går glipp av noe som burde være viktig for deg. Tenk igjennom hva det er eller hvem det er som betyr mye for deg, og gjør noe med den situasjonen.

Løven 23/7-22/8

Du får høre overraskende nyheter som faktisk kan gjøre deg litt sjalu i dag. Du trodde du hadde mistet disse følelsene for en viss person, men det er som ordtaket sier; gammel kjærlighet ruster aldri.

Jomfruen 23/8-22/9

Du drar på en billedlig reise denne tirsdagen. Du blir tvunget til å ta ugjennomtenkte beslutninger, som gir et halvveis resultat. Du må rette opp i både dine egne og andres feil i dag.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å være forberedt på det meste og å ikke ha så mye planlagt, på den måten blir det enklere å være spontan og ta ting litt på sparket. Ting som har føltes uunngåelig, kan du plutselig velge bort, mens andre valg ikke blir like enkle.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en avslappende og koselig tirsdag der timene flyr avgårde, mens du oppdager små gullkorn i livet. Du nyter å ha et rolig tempo og skjemmer bort deg selv med shopping og kanskje litt god mat.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir morsom og annerledes. Du har planlagt å ta det med ro hjemme, men en plutselig invitasjon forandrer det meste og du begir deg ut på et impulsivt eventyr med noen venner. I løpet av dagen får du også mulighet for å si unnskyldning til en person du har såret.

Steinbukken 22/ 12-19/1

Dagen blir litt merkelig. Det begynner som vanlig med rutiner og faste planer, men så sier det stopp. Du blir dratt med på en rekke hendelser som påvirker deg sterkere enn du først vil innrømme, og det kan være at denne dagen blir en ny start på en gammel relasjon som du aldri trodde at du skulle gjenoppleve.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en del prosjekter på gang akkurat nå, men det passer vannmannen ganske så bra. Ved å ha mange jern i ilden, går dagene fortere og du føler du gjør nytte for deg, enten om du jobber eller har ferie. Kvelden blir koselig.

Fiskene 19/2-20/3

Du løper på en person ved en ren tilfeldighet i dag og følelsene du ikke en gang visste at du hadde, blusser opp igjen med en enorm styrke som feier avgårde all fornuft. Det finnes bare en person som kan påvirke deg så sterkt, og det er lenge siden dere møttes sist.

Powered by Labrador CMS