Dagens Horoskop: Tirsdag 14. Januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en interessant dag der du får muligheten for å vise dine ekspertkunnskaper innen et visst område. Kollegene dine er fulle av beundring for dine unike ferdigheter. I løpet av dagen passer du på å prate litt ekstra med en kollega som du kommer nærmere og nærmere med hver dag som går.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen handler om fokus på små ting og om å rekke å legge ned litt ekstra tid på detaljer. Det blir en morsom, kreativ og litt annerledes dag hvor du jobber litt utenom dine vante rutiner og du føler at du har godt av denne forandringen.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne tirsdagen havner du i tottene med en kollega. Det er ikke ofte du blir sint, men når du før blir det, så har du en tendens til å bli rasende og det blir du i dag. Det finnes egentlig ikke noe din kollega kan si eller gjøre for å roe deg ned. Du må først prøve å få sagt det du har behov for å si.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir ganske rolig og du drømmer om varmere tider og om romantikk. Du er veldig tålmodig akkurat nå, for du vet at din tid kommer, det sørger du for. Krepsen er veldig tålmodig og god på å vente. Du er ikke den som gir opp med det første, i hvert fall ikke når det gjelder følelser.

Løven 23/7-22/8

I dag funderer du mye over fremtiden. Du har bestemt deg for å ta en annen vei, men du vil ikke gjøre det offentlig enda. Du ønsker å ta samme vei som et par gamle kolleger har valgt, for du innser at du savner de og du synes deres jobber virker mer interessante enn din.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som aldri tar lette beslutninger når det kommer til økonomi, men du er god på å gjøre store investeringer når det først gjelder. Til motsetning fra den ubesluttsomme Vekten, har du lett for å bestemme deg når du har alle fakta på bordet.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en drivkraft inni deg som blir satt pris på av dine sjefer. Du er kanskje ikke den mest målbevisste gruppen, men du liker å drive prosjekter fremover sammen med andre og du lykkes nesten alltid med å få grupper til å lytte til deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om små og store beslutninger. Du er ikke så god på prioritere riktig på jobb, men gjør heller ting slik det passer seg. Dett er en ganske ineffektiv måte å jobbe på, som du burde se nærmere på.

Skytten 22/11-21/12

Du er bra på å improvisere, og i dag bestemmer du deg for å gjøre noe veldig impulsivt. Din kollega prøver å få deg til å stoppe opp og tenke litt, men du er en Skytte og rygger ikke unna når du får en utfordring.

Stenbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir roligere enn mandagen, men den blir både sosial og koselig. Du begynner å finne din plass på jobb og til tross for at du foretrekker å jobbe alene, så trives du med å jobbe i gruppe også. Om kvelden får du både oppmerksomhet og et fin kompliment.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finnes en vilje til å forandre hverdagen din, men du er usikker på hvordan du skal gjøre det. Det handler kanskje mer om rutiner du må endre på, enn å gjøre noe veldig drastisk. Du er alltid fristet til å gjøre små forandringer, men når det virkelig gjelder, så blir du ubekvem.

Fiskene 19/2-20/3

Tirsdagen fortsetter på samme måte som mandagen. Du dagdrømmer en hel del, og har vanskelig for å fokusere på her og nå. Partneren din merker at du ikke er der i tankene dine, men vil ikke virke sjalu. Selv legger du ikke merke til hvordan du oppfører deg.

Powered by Labrador CMS