Dagens Horoskop: Tirsdag 13. Oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er du i et litt bedre humør enn gårsdagen. Du får jobbe med en kollega og da går alt så mye smidigere. Dere fungerer bra sammen fordi dere er så ulike. Den ene er modig i sine beslutninger, kreativ og framgangsrik, mens den andre er praktisk, nøye og holder seg til deadlines.

Tyren 20/4-20/5

Denne tirsdagen venter en beskjed av noe slag, det kan være både negativt og positivt litt avhengig av hvordan du tolker det. Mye handler om din egen innstilling. Kvelden blir koselig og familiekjær. Du omgås med dine nære og kjære. Akkurat nå er du uvanlig trøtt, så kvelden blir ganske tidlig for din del.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt urolig for noe sjefen din har sagt. Du innser at det kan komme kjappe beslutninger som påvirker din arbeidssituasjon og det gjør deg ubekvem. Du må prøve å fokusere på nuet og slutte å gruble over ting du ikke kan påvirke uansett.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å finne energi og om å være fokusert, to ting som du har veldig vanskelig for akkurat nå. Kanskje bør du prøve å jobbe i gruppe. Det er kanskje enklere for deg når det ikke bare handler om dine egne prestasjoner. Om kvelden tar du kontakt med en person som du uroer deg for.

Løven 23/7-22/8

Du har innsett att du har gjort noe dumt, men du vet ikke helt hvordan du skal rette opp i denne feilen. Det handler om noe som hoppet ut av deg på et veldig dårlig tidspunkt og det har forårsaker en del problemer mellom deg og en venn.

Jomfruen 23/8-22/9

Tirsdagen blir energisk og interessant. Du går kanskje et kurs eller så finnes det noe annet du synes er inspirerende akkurat nå. På jobb føler du en positiv energi fra en av sjefene dine. De ser ut til å synes at du gjør en veldig bra jobb.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å se fremover og om å våge å ta ganske kontroversielle beslutninger. Du pleier å ha vanskelig for å bestemme deg, men i dette tilfellet er det ganske gitt hvilken vei du skal gå, selv om det ikke er like åpenbart for de rundt deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en tendens til å inspirere og glede mennesker rundt deg akkurat nå, så benytt deg av dette talentet. Dagen handler om å være kreativ og om å kunne se litt inn i fremtiden. Du blir nødt til å tenke deg til visse ting når du skal ta en beslutning. Om du ikke har noe annet å gå til, stol på magefølelsen din.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske intensiv tirsdag der fokuset ligger på detaljer, noe du synes er tøft. Du foretrekker å jobbe med helheten og overlate detaljene til andre, men det går ikke i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen handler om å ha et høyt tempo og om å være målrettet. Det blir en bra og kreativ dag der du får mye skryt for dine prestasjoner. Kvelden handler først og fremst om å ta vare på seg selv og om å gjøre ting som får deg til å ha det bra i lengden.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å fokusere på ting som vanligvis pleier å være inspirerende. I dag er det så mye annet som opptar tankene dine. Har du mulighet bør du jobbe mer praktisk enn teoretisk. Du kan la tankene dine vandre fritt til tross for at du jobber på.

Fiskene 19/2-20/3

En venn vil at du skal slippe alt du har i hendene for å hjelpe han/henne, men du setter deg på bakbeina. Vanligvis pleier du ha vanskelig for å si nei til denne personen, men akkurat nå er du litt lei av at han/hun hele tiden utnytter deg.

Powered by Labrador CMS