Dagens Horoskop: Tirsdag 13. August

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om å skjemme bort seg selv litt. Det kan være snakk om nye innkjøp av klær eller ting du har behov for til høsten. På jobb er det enn så lenge veldig rolig. Du hr uansett mye annet du må få ferdig.

Tyren 20/4-20/5

Idag føler du deg sliten over alle spørsmålene og beslutningene som skal tas. Sjefene dine ser ikke problemet med å lasse på deg nye oppgaver hele tiden. De mener det er bra å pushe deg slik at du skal nå dine ambisjoner.

Tvillingene 21/5-20/6

Du krangler med en kollega og oppførselen deres minner mer om en barnehagekrangel enn om to voksne som har ulike meninger. Det er noe med denne personen som alltid fremkaller de verste sidene i deg.

Krepsen 21/6-22/7

Du vegrer deg fra å spørre en venn om dere skal treffes, selv om det egentlig ikke er noe annet du heller vil. Du er redd for at vennen din ikke skal være like sugen på å sees, som du er. Iblant må man våge for å vinne, og idag er en slik dag. Presenter en idé om en aktivitet som du vet at vennen din ikke kommer til å kunne motstå.

Løven 23/7-22/8

Du sliter med å få frem informasjon om en nyhet du har hørt rykter om. Det viser seg at det er lett å spekulere, men det er vanskelig å få frem fakta. Det er fordi ryktet du har hørt, baserer seg på en vag plan som ikke er spikret enda.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen idag handler om å kombinere praktisk jobb med kreative innslag. Du kan være veldig kunstnerlig når du har denne påvirkningen fra Månen i tegnet ditt som du har akkurat nå. Kvelden blir interessant og du lærer mye om vennene dine.

Vekten 23/9-22/10

Du forstår ikke hvorfor en kollega hele tiden spenner bein på deg. Når du har en bra idé, stjeler han/hun denne ideen og når du vil noe på jobb, setter denne personen seg på bakbena. Det handler om at han/hun er sjalu på deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tvinges til å se sannheten i hvitøyet idag. Selvsagt er det bra å være ærlig mot seg selv, problemet er bare den at du har ventet for lenge med å slippe løs ærligheten i deg.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å stille din venn til veggs og håper på at et ultimatum kommer til å gi deg en fordel. Dessverre tenker ikke vennen din som du hadde håpet på at han/hun skal gjøre. Det blir en konflikt, og den konflikten skaper en splid mellom dere. Det blir en vanskelig skade å reparere.

Steinbukken 22/12-19/1

Du får plutselig kontakt med en eller flere personer du ikke har sett på veldig lenge. Du innser at du har vært for opptatt til å ta vare på de, men nå viser det seg at det ikke er for sent. De er klare for å redde vennskapet, men er du villig til å gjøre det samme?

Vannmannen 20/1-18/2

Du må ta stilling til en del vanskelige beslutninger på jobb idag, men du kommer til å innse at dette vil få kreativiteten din til å blomstre. Hjemme får du gode nyheter fra et familiemedlem.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir irritert på partneren din når han/hun blir for bekreftelsessøkende. Du orker ikke å gi denne personen oppmerksomheten han/hun tørster etter hele tiden. Det kan være på grunn av følelsene dine eller at du lengter etter tid for deg selv.

Powered by Labrador CMS