Dagens Horoskop: Tirsdag 12. Mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du merker ganske høye krav til deg selv i dag, og du gjør ditt beste for å leve opp til forventningene. Du er som oftest en ambisiøs person, men akkurat nå har du ikke samme fokus som du pleier å ha, noe som gjør at det vanskelig å leve opp til disse forventningene.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir koselig, overraskende og morsom. Du får mer oppmerksomhet enn du egentlig fortjener. Du blir nesten litt blyg over alle som kommer frem og vil prate med deg eller skrive med deg. Dagen handler om fremtiden, mat og vennskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en kunnskapsrik person, om du bare setter den siden til. Tvillingen har lett for å ta inn over seg informasjon og du vet hvordan du skal utnytte kunnskapen din. I dag får du bruk for dette talentet når du skal bearbeide og håndtere informasjon.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om jobb og en hobby du har, men den handler også om å dagdrømme om kjærligheten, sommeren og fremtiden. Som singel er du like trist i dag som du var forrige vår, og trolig dreier det seg fremdeles om samme person. Krepsen er en romantiker som har vanskelig for å gi slipp, når han/hun først blir veldig forelsket.

Løven 23/7-22/8

Du føler deg litt eventyrlig i dag og vil gjerne gjøre noe aktivt. Hvorfor ikke foreslå for en venn at dere skal finne på noe sammen. Enten det er snakk om minigolf, trening utendørs eller en tur i skogen. Du kommer til å oppdage hvor lettere det er å lokke denne personen med på noe når du har noen konkrete forslag å komme med.

Jomfruen 23/8-22/9

Visse ting kan du ikke påvirke, og du må rett og slett akseptere at de er som de er. Du har vanskelig for å tilpasse deg ting som er nytt, men akkurat nå har du ikke noe valg og det er du nødt til å innse. Dagen handler om å planlegge kortsiktig.

Vekten 23/9-22/10

Du har sjeldent ro nok i sjela til å ta det helt piano en vanlig hverdag, men i dag har du endelig mulighet for å få hvilt deg skikkelig. Kanskje har du fri fra jobb eller så er det stille på jobb akkurat nå.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir irritert på personer som er late. Akkurat nå blir du generelt ganske lett irritert og det har med kombinasjonen av Mars og Pluto å gjøre. Du må innse at denne påvirkningskraften handler mer om ditt indre enn det som faktisk skjer i dine omgivelser. Som flaks er, er denne typen påvirkning ganske så kortvarig.

Skytten 22/11-21/12

Du innser at noe ikke stemmer, men du velger å ignorere varselsignalene. For deg er det viktig at alt er så normalt som mulig, for du orker ikke flere forandringer akkurat nå. Dessverre er sjeldent livet så enkelt som du vil at det skal være.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen begynner med en irriterende sms fra en person du ikke har hørt fra på lenge, og du blir sint når denne personen kommer med et personangrep mot deg. Men når dere først begynner å snakke sammen, blir tonegangen plutselig mer tullete, som om dere begge prøver å late som at alt er bra mellom dere.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en herlig tirsdag å se frem til. Du nyter denne dagen til det fulle og for første gang på lenge, føler du deg helt bekymringsløs. I løpet av dagen får du positive nyheter fra familien eller en slektning. Kvelden handler om å lytte og lære.

Fiskene 19/2-20/3

Du har malt deg inn i et hjørne. Det begynte med at du ble sur på en person for hans/hennes oppførsel, men når dere nå begynner å snakke sammen for første gang på nesten et år, innser du hvor mye du har savnet denne personen og at du vil fortsette å ha kontakt med han/henne.

Powered by Labrador CMS