Dagens Horoskop: Tirsdag 11. Mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å forhandle i stort og smått. Det blir en bra dag, og du har mye du vil få tid til. I løpet av dagen får du muligheten til å møte noen du ikke har sett på en stund. Det blir et etterlengtet gjensyn.

Tyren 20/4-20/5

Du er trøtt, men glad. Det har på mange måter vært en berikende helg, og det gir deg energi, selv om det har blitt lite søvn de siste dagene. Det er noe lett og nesten rampete over deg akkurat nå.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en interessant start på uken der du tvinges til å tenke over hvor du er på vei. Akkurat nå har du mange muligheter, men det gjelder at du tar deg tid til å forstå de mulighetene som tilbys deg.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler deg sosial, og i et strålende humør i dag. Det begynner å strømme på med en ekstra dose energi fra solen i ditt horoskop, og det gjør at du orker flere krevende og kompliserte oppgaver.

Løven 23/7-22/8

Du bobler over av entusiasme i dag. Det har vært mye opp og ned i det siste, men i dag føler du deg helt på topp. Kvelden handler om å være oppmerksom på detaljer. Du har en tendens til å gå glipp av små, men viktige ting akkurat nå.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant dag som tar ulike vendinger. Det begynner bra, men du møter på problemer i løpet av formiddagen som virker umulig å håndtere. Etter lunsj får du hjelp fra uventet hold, og din kollegas kloke råd hjelper deg ut av knipen, og bidrar til at dagen slutter på topp.

Vekten 23/9-22/10

Det gjelder å tenke praktisk, noe som ikke alltid er din sterkeste side. Du vil gjerne sveve ut i mer kreative retninger, men da risikerer du at du ikke får tid. Prøv å være like strukturert som din kollega.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra, men tidvis ganske stressende dag. Du har mange jern i ilden, og det gjelder å holde tunga rett i munnen, ellers er det lett at du går glipp av viktige ting. Du kan teste å skrive opp det viktigste, noen ganger er det lettere å ha en liste der du kan stryke av.

Skytten 22/11-21/12

Du må gjerne dra nytte av denne dagen, så lenge du ikke glemmer det du må gjøre. Noen ganger svever tankene avsted, og da blir du mindre effektiv. På jobben trenger sjefen din hjelp med en viktig beslutning.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er på vei til å begå en stor feil i dag, men heldigvis går alarmen før du fullfører dine planer. Steinbukken er ikke bare god når det kommer til å bedømme mennesker, men har også en god innsikt når det gjelder gode og dårlige valg, noe som viser seg i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv, men bra dag der du jobber hardt både privat og på jobben. Du har mange ting du vil ha tid til, og da gjelder det å holde fokus, ikke bare på dagen, men også på kvelden.

Fiskene 19/2-20/3

Det er noe lett over ditt stjernetegn i dag. Du nyter all omtanke som dine venner viser deg. Det er lenge siden du følte deg så elsket og ivaretatt. I løpet av ettermiddagen venter nyheter som kan forandre mye.

Powered by Labrador CMS