horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 11. juli 

Slik blir din tirsdag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4

Tirsdag blir en dag der du er rimelig effektiv. Du har mange baller i lufta, men du klarer likevel å holde oversikten, selv om det er vanskelig. I dag er estetikk viktig for deg. Uansett hva du holder på med, ønsker du å presentere det på en tiltalende måte. Kvelden byr på en overraskelse.

Tyren 20/4-20/5

Denne tirsdagen går månen inn i Tyrens tegn og skaper harmoni for deg. Det blir en god dag hvor ingenting kan forstyrre dine kretser. Du er fokusert på hva du vil gjøre, samtidig som du lar deg selv være mer impulsiv enn vanlig. Det er sommer og du vil utnytte denne tiden.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag har du betydelig mer energi og det viser seg når du kaster deg ut i ulike utfordrende aktiviteter. I dag føles ingenting vanskelig, verken fysisk eller psykisk, og du tester ut det meste. Kvelden inneholder mye ny informasjon som kan endre ting for deg.

Krepsen 21/6-22/7

Har du mulighet er du mer praktisk enn teoretisk aktiv i dag. Du vil skape med hendene dine og du føler deg bra når du ser verkene dine sakte dukke opp. Dette blir en dag som dreier seg om din evne til å være kreativ og praktisk på en og samme tid.

Løven 23/7-22/8

Denne tirsdagen har du uvanlig mye tålmodighet, så denne dagen passer godt til ting som krever både fokus og evne til å kunne gjenta ting om og om igjen. Det kan være en form for praktisk kunnskap som krever både øvelse og tålmodighet. Kvelden handler om en venn og denne personens kjærlighetsliv.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du veldig kreativ. Du har virkelig fått frem den kreative siden av deg selv, uansett om det er en hobby eller på jobb. Du liker virkelig den kunstneriske prosessen, spesielt nå som du ikke trenger å være så tidseffektiv.

Vekten 23/9-22/10

Tirsdagen fortsetter i samme kreative ånd som mandag, men dagen i dag blir litt mer praktisk. Du har egentlig ikke en klar idé om hvor du skal, det er heller mange løse deler som venter på å bli satt inn i en større sammenheng.

Skorpionen 23/10-21/11

I dagg er du ikke fullt så entusiastisk som du var i går, men du holder fortsatt et imponerende tempo, enten det er å besøke severdigheter eller fikse ting på jobb. Denne dagen vil være en av de mest produktive dagene denne uken.

Skytten 22/11-21/12

I dag jobber du med praktiske ting der du ikke trenger å fokusere så mye på det du holder på med fordi det meste er rutine. Det er en god dag å la tankene vandre fritt og lande på beslutninger du ikke har gitt deg selv tid til å tenke over før.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag treffer du en venn du ikke har sett på veldig lenge. Det kan til og med være år siden dere hang sammen sist, og det betyr at dere har mange ting å snakke om. Du oppdaterer denne personen på folk han/hun ikke har sett på evigheter. Det blir en morsom og nostalgisk kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag tar du ting som de kommer. Du har visse oppgaver du ikke kommer unna, men ellers blir dagen litt friere både i innhold og oppsett enn mandag. Akkurat nå er du uvanlig sosial med folk du ikke kjenner så godt. Du finner det lett å få nye venner.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen handler om jordnære prosjekter og om nærhet til naturen. Det blir en dag da du gir alt du gjør et kunstnerisk preg. Tirsdag handler også om en slektning og å ha tid til å lytte til en historie denne personen forteller. Kvelden blir aktiv og morsom.

Powered by Labrador CMS