Dagens Horoskop: Tirsdag 11. Februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag skjeller du ut en venn for at han/hun har vært uærlig mot deg. Du er skuffet, men du har selv holdt ting skjult for denne personen. Har du egentlig noe grunn til å bli så sinna? Du bør innse at dere begge har gjort feil, si unnskyld og komme deg videre.

Tyren 20/4-20/5

Du har mye å gjøre i dag, men tiden går fort og du har det gøy. Du har fine samtaler med en ny kollega. Dere er veldig like på mange områder, men også veldig forskjellige. Det skaper en bra harmoni mellom dere. Kvelden handler om vennskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tester grenser i dag, og det er bra for deg. Du trenger å vise at du kan være en pionér innen ditt fagfelt. Tvillingen trives best med å forske på nye områder. Du er som væren, og blir fort lei folk. I dag får du sjansen til å teste ut nye utfordringer og nye oppgaver.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ikke så flink med penger for tiden, og det får du erfare i dag, når en uventet utgift plutselig dukker opp. Du har ingen marginer å gå på og sparer altfor lite penger. Som flaks er, får du hjelp av en slektning eller venn, men han/hun krever til gjengeld at du må lære deg å styre økonomien din bedre.

Løven 23/7-22/8

Du er ganske irritabel akkurat nå, noe du er fullt klar over. Men dessverre kan du ikke la være å irritere en venn, fordi han/hun blir så sinna. Prøv å holde igjen, vennen din sine følelser er ekte og det finnes en risiko for at du faktisk sårer denne personen.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag hører du et rykte om deg selv og du blir fascinert over hvordan en løgn uten noe form for sannhet, kan vokse så fort. Du innser at det finnes noen som ikke liker deg og som sprer disse ryktene. Nå merker du hvilke personer du virkelig kan stole på.

Vekten 23/9-22/10

I dag prøver du å banke inn litt vett i skallen hos en yngre slektning. Han/hun tar veldig mange rare og ugjennomtenkte beslutninger akkurat nå og har godt av litt veiledning. Dessverre merker ikke denne personen sine egne feil, men du vet at det bare er et tidsspørsmål før denne beslutningen får konsekvenser.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i et strålende humør denne tirsdagen og du sjarmerer nesten alle som kommer din vei. For din del handler dagen om å knytte verdifulle kontakter både privat og på jobb. Kvelden blir intens, men koselig.

Skytten 22/11-21/12

Du er ganske kvass i dine bemerkninger og det finnes en risiko for at du sårer en person som er veldig følsom for tiden. Prøv å tone ned dine ironisk sider når du er med denne personen. I løpet av ettermiddagen får du en real utfordring av sjefen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir interessant og veldig energikrevende. Selv om det blir en bra dag, blir du overrasket over hvordan visse personer håndterer fremgang. Du innser at det ikke bare finnes dårlige tapere, det finnes også dårlige vinnere.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir litt av en utfordring å få til et prosjekt denne tirsdagen. Du har masse energi på formiddagen, og det er derfor du bare kjører på. Etter lunsj forsvinner både energien og motivasjonen. Her gjelder det å hjelpe en kollega slik at du blir klar i tide.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å være fornuftig og å lytte til et familiemedlem som har mer erfaring enn deg. Du trenger å få løst et problem, så derfor er det bra å lytte til hva denne personen har å si.

Powered by Labrador CMS