Dagens Horoskop: Tirsdag 11. August

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har vanskelig for å motivere deg denne dagen og jobben din irriterer deg, noe som går ut over resultatet. Du har antageligvis slurvet med maten eller søvnen, eller begge deler den siste tiden. Selv om væren ikke er like avhengig av rutiner som Tyren, så burde du allikevel ta vare på deg selv, spesielt når du er på jobb.

Tyren 20/4-20/5

Du er veldig trøtt denne tirsdagen. Det kjennes i hele kroppen at du jobber. Uansett om du bruker dagen på et hjemmeprosjekt eller er på jobb, så vet du at du lever. Pass på humøret ditt, du kan kan få uvanlig kort lunte når du føler det sånn her.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ikke mye du kan gjøre for å påvirke situasjonen akkurat nå, annet enn å ha tålmodighet, noe du er veldig dårlig på. Du har vanskelig for å stole på at ting ordner seg av seg selv, du vil heller reagere og være den drivende kraften. Kvelden blir koselig, men veldig tidlig.

Krepsen 21/6-22/7

Du uroer deg mye over livet akkurat nå. Denne sommeren ble veldig morsom, men når du nå oppsummerer den, så innser du at du har latt for mye skje og at du har latt en person som du liker veldig godt, forsvinne ut av livet ditt. Dette er fremdeles noe du sliter med daglig.

Løven 23/7-22/8

Du har masse å gjøre denne tirsdagen og det holder deg opptatt fra morgen til sen kveld. Det blir en morsom og varierende tirsdag der du får være både rådgiver, sjef og kreatør på en og samme tid. Kvelden blir litt for sen for ditt eget beste.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir litt stressende, men for øvrig blir det en bra og produktiv dag der du får uvanlig mye gjort, og det føles befriende. Det ser ut til at noen uker med ferie har gitt deg den motivasjonen du trenger for å kunne jobbe igjen.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes ulike måter å motivere deg selv og du prøver med å skjemme bort og tvinge deg selv til å gjøre ting som du synes er kjedelige. Gjennom å love deg seg en liten belønning for hver kjedelige oppgave du tar for deg, går dagen litt fortere og blir litt morsommere.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er på tide å se over din egen økonomi, spesielt nå når du overveier en større forandring som kommer til å koste en god del penger. Skorpioner er ikke spesielt sparsomme av seg, men pleier allikevel ha en liten buffer for uforutsette hendelser, men denne våren har tært på dine ressurser.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske så skjønn innledning på tirsdagen, der du får både ros og en masse inspirasjon. Du treffer nye og interessante mennesker som får deg til å se ting med nye øyne, ikke bare når det gjelder jobb, men livet generelt.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er som det er denne dagen og det kan du ikke påvirke. Du har virkelig behov for å finne din egen motivasjon og vilje til å være på topp igjen. Dagen går ganske tregt og på kvelden skal du prestere noe som du synes er uvanlig tungt. Til tross for de dårlige forutsetningene, leverer du over all forventning.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar tak i ting som har med jobb å gjøre i dag. Uansett om du har fri eller er tilbake til hverdagen igjen, så handler dagen om å forberede seg og skape rutiner for den kommende høsten. Det blir kanskje ikke en så morsom dag, men den er allikevel givende. Om kvelden får du en glad overraskelse.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av tirsdagen krangler du med en person som står deg nære. Det har ligget i luften lenge, men hittil har du gjemt unna følelsene dine og prøvd å fokusere på det positive dere har. I dag skjer det noe som får begeret til å renne helt over.

Powered by Labrador CMS