Dagens Horoskop: Tirsdag 10. September

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av tirsdagen prøver du å rekke så mye som mulig på begrenset tid. Du har flaks, for du får hjelp av en venn som både tar over for deg når du ikke er der og som gir deg løpende informasjon om hva du har gått glipp av.

Tyren 20/4-20/5

Du har vanskelig for å fokusere i dag. Tankene dine flyr hele tiden av sted og du drømmer om å reise og komme deg langt bort. Kvelden blir koselig. Du unner deg noe ekstra godt denne dagen. En liten flørt forgyller din tirsdag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har humor og det hjelper deg med å se det ironiske i det som skjer i dag. Istedenfor å bli negativ, synes du at situasjonen er hysterisk morsom, selv om den er litt irriterende. Det gode humøret ditt letter opp stemningen og får kollegene dine til å føle seg bedre.

Krepsen 21/6-22/7

Ikke vær så frekk i dag, det kommer du til å tape på. Hvor mye du enn vil gi svar, kommer det til å gagne deg om du helt enkelt tier. I løpet av dagen får du en vanskelig oppgave av en sjef. Her gjelder det å holde hodet kaldt.

Løven 23/7-22/8

Dagen byr på variasjon og mange morsomme arbeidsoppgaver, selv om du blir ør i hodet av all informasjonen, synes du jobben er inspirerende akkurat nå og du lærer en hel del. På kvelden passer det bra å ta vare på seg selv.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ikke redd for å si din mening, selv om du vet at du kommer til å bli motsagt. For deg er det mer en prinsippsak for din del. I løpet av dagen prater du med en sjef. Du vil få litt mer utfordrende oppgaver.

Vekten 23/9-22/10

På mange måter må du klare deg selv i dag. Du føler at du har behov for å være i fred med tankene dine og derfor velger du å jobbe litt mer selvstendig og unngå gruppearbeid så godt det lar seg gjøre.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes mange måter å være kreativ på og i dag velger du å bruke største delen av dagen på et favorittprosjekt som har blitt et av dine hjertebarn, og du vil ikke at noen andre skal legge seg i dine ideer. Kvelden blir koselig og intim.

Skytten 22/11-21/12

Du åpner ofte munnen uten å tenke etter først og det resulterer i en del sårede kommentarer. På kvelden prøver du å få en venn til å få interessere for en idé du har.

Steinbukken 22/12-19/1

Du utfordrer deg selv og du blir utfordret, både når det gjelder å prestere fysisk og mentalt. Sjefene dine ser på deg som en uslipt diamant og de prøver å forme deg til den stjernen de ser du er.

Vannmannen 20/1-18/2

Du krangler stadig med en kollega, men det er hverken høylytt eller usivilisert. Snarere tvert om holder dere konversasjonen voksent, selv om det ikke finnes noen tvil om at dere egentlig hater hverandre og at dere ikke bør jobbe sammen.

Fiskene 19/2-20/3

Om du bare tar deg sammen og fullfører den ideen du har, kan du innen et par uker få din drømmejobb. Her gjelder det å gi alt du har, jobben din kommer til å kreve en del fra ditt hold. Sjefene dine vil se hvor mye du faktisk vil det her.

Powered by Labrador CMS