Dagens Horoskop: Tirsdag 10. Mars

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir en ganske intensiv dag hvor du både har ting du må komme i kapp med, rekke å få ferdig og forberede. Om du holder et høyt tempo allerede fra start, kan du roe ned etter lunsj og allikevel rekke alt du skal. Det handler bare om riktig planlegging.

Tyren 20/4-20/5

I dag prøver du å bli ferdig med en del ulike prosjekter. Det er ikke så enkelt, men om du bare fokuserer på riktige ting, kommer du til å klare det så fint. I dag merker du at en kollega begynner å flørte med deg. Din påvirkning fra Venus, gjør at du tiltrekker deg de menneskene du møter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du kan være ganske så sta når du vil. I dag handler dagen om at du vil ha rett, koste hva det koste vil, og du gir deg ikke før det blir som du vil. Som Tvilling kan du være veldig overtalende, spesielt når du tror veldig sterkt på noe.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en litt merkelig dag. Du velger å ignorere en person som irriterer deg veldig mye, men denne personen vil ha oppmerksomheten din for enhver pris, og gir seg ikke før han/hun får en reaksjon fra deg. På ettermiddagen får du et tilbud du bør vurdere.

Løven 23/7-22/8

Det blir en interessant og lærerik tirsdag hvor du går inn for å få frem dine tanker og meninger. Akkurat nå er det viktig for deg å få din stemme hørt. Du vil vise at du er en person som stikker seg ut fra mengden.

Jomfruen 23/8-22/9

Du deltar i altfor mange ulike aktiviteter akkurat nå og det kan være at det påvirker nattesøvnen din. Prøv å begrense deg noe, selv om det er morsomt og du vil rekke alt. Kvelden handler om oppturer og nedturer.

Vekten 23/9-22/10

Du blir skuffet over en kollega i dag. Han/hun har vanskelig for å vise takknemlighet og du synes det er irriterende at han/hun ikke sier takk etter at du har gjort denne personen en stor tjeneste. Dessverre er visse personer slik og det er dessverre for sent å lære opp en voksen person.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tror godt om de fleste akkurat nå og din positive innstilling kommer fra Venus. Du bør nyte det faktum at du ikke er så mistenksom til alle rundt deg, for Skorpioner har en tendens til å tro at alle prøver å lure de.

Skytten 22/11-21/12

I dag blir din moral og etikk satt på prøve. Du havner i en situasjon hvor du vinner mye på å tenne på grenser, men du vet samtidig at om du gjør det, så går du imot det som er moralsk riktig. Det blir opp til deg selv å vurdere hva som er viktigst for deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om samarbeid og gruppearbeid, noe du sakte men sikkert begynner å bli bedre på. Du pleier ha vanskelig for å inngå kompromiss, men akkurat nå anpasser du deg lett til de fleste situasjoner.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en masse ulike utfordringer denne tirsdagen, så det gjelder å få sovet bra og være pigg i toppen. Nyheter som har med helsen din å gjøre, kan gjøre deg litt opprørt selv om du vet at det antageligvis kommer til å ordne seg til det beste.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt aggressiv i dag og det er uvanlig for Fiskene å være. Vanligvis pleier du veksle mellom å være positiv og sosial, til å være litt grinete og sur, men du pleier sjeldent være ordentlig sint. I løpet av ettermiddagen får du nyheter som har med en slektning å gjøre.

Powered by Labrador CMS