Dagens Horoskop: Tirsdag 10. Desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om en konflikt. Du pleier ikke være en person som holder inne med følelsene sine, men i dette tilfellet betyr personen så mye for deg og du ikke vil gjøre han/hun lei seg eller sint på deg.

Tyren 20/4-20/5

Du har en harmonisk og bra tirsdag å se frem til. På en eller annen måte har luften mello, deg og en kollega blitt renset opp i og dere har begynt å bygge opp vennskapet deres igjen. I løpet av ettermiddagen blir det en del stress ettersom du har mye å gjøre på jobb. Kvelden handler om julekos og om å være sosial.

Tvillingene 21/5-20/6

Tirsdagen blir stressende og du er i dårlig humør fordi du har sovet altfor lite. Du har problemer med å komme til ro om kveldene. Det blir sene kvelder og vanskelig å komme i gang igjen. Prøv å endre på kveldsrutinene dine.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en morsom og varierende tirsdag som handler om å bygge selvtillit og vise seg fra sin mest sjarmerende side. Du får folk til å le og du har det bra når du omgir deg med glade mennesker. Inni deg tenker du mye på en person, men du viser ikke de følelsene utad.

Løven 23/7-22/8

Du er glad denne tirsdagen. Høsten har gått fort og du trives bra med de forandringer som har kommet inn i livet ditt. Det finnes noen ting du vil forandre, blant annet vil du gjenoppta kontakten med en gammel venn som du har glidd fra den siste tiden. Du har tatt et første steg mot å knytte kontakt igjen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ganske lei i dag og risikoen er stor for at du glemmer noe viktig som du må ha gjort denne tirsdagen. Prøv med lister, det pleier å være en bra måte å holde orden på en hjerne som ikke samarbeider. En slektning kommer med en kjedelig nyhet.

Vekten 23/9-22/10

Dagen i dag handler om alt du vil ha og alt du har. Det blir en drømmenes dag hvor du inngår en avtale med deg selv om å virkeliggjøre visse ideer innen 2020 er slutt. Det blir et tidlig nyttårsløfte eller en bucket liste for det kommende året.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har lyst på en ekstrajobb, men du er ikke sikker på om du virkelig har tid til det. Prøv å tenke utenfor rammene i dette tilfellet. Om du kombinerer visse ting i livet ditt mer effektivt, så kommer du til å få mer tid til overs og da kan du takke ja til dette tilbudet.

Skytten 22/11-21/12

Du er ganske sta i dag, men det hjelper deg ikke på den måten du trodde det skulle gjøre. Du må ta et steg tilbake om du skal kunne løse dette problemet, istedenfor å fortsette fremover tross alle hindre du støter på. Det du har behov for akkurat nå, er perspektiver.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir morsom og litt annerledes. Du arbeider med et projekt på jobb og det er både intellektuelt utfordrende og interessant på flere måter. Det blir en herlig dag og en tøff, men lærerik kveld, hvor du innser at du faktisk er i bedre form enn du trodde at du var.

Vannmannen 20/1-18/2

Du uroer deg mye for en kollega som er syk altfor ofte. Du prøver å få han/hun til å gå til legen, men han/hun mener at alt er bra. Du kan ikke tvinge en person til å være fornuftig. Kollegaen din er voksen og må ta ansvar for sine egne handlinger.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir interessant og varierende. Du treffer personer som du ikke har sett på lenge og du får også mulighet for å bruke deler av dagen eller kvelden på en fritidsinteresse som du nesten har glemt at du hadde.

Powered by Labrador CMS