Dagens Horoskop: Tirsdag 1. Oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen utsetter du deg selv for en psykisk prøvelse. Det handler om å være sterk og å kunne stå imot fristelser, noe du pleier å ha vanskelig for, men som du klarer fint i dag. Akkurat nå bidrar solen til en økt mental styrke i tegnet ditt.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en slitsom tirsdag, men heldigvis går dagen fort. Du har mye å gjøre i dag og du sørger for å holde tempoet oppe hele dagen. På ettermiddagen er du trøtt, så har du mulighet, tar du deg gjerne en siesta. Kvelden byr på informasjon.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en person som sjeldent utsetter deg selv for kompliserte relasjoner, du har vanskelig for å håndtere denne typen følelser. Til tross for gode forutsetninger, lykkes du allikevel med å rote deg inn i en relasjon som er alt annet enn enkel. I dag tvinges du til å ta et vanskelig valg.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir koselig. Du har det gøy på jobb og du har skaffet deg masse nye venner. I løpet av dagen utfordres du på nye måter og det gjør at jobben din aldri blir kjedelig. Kvelden handler om en idrett eller en hobby av noe slag.

Løven 23/7-22/8

Det er på tide å tenke ut hvordan du skal kunne forandre situasjonen for en venn uten at han/hun merker det. Vennen din er sta og vil ikke ha hjelp av noen, til tross for at han/hun åpenbart behøver det. I løpet av dagen får du mulighet for å vise frem et litt rart talent du har.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er veldig saklig i din måte å argumentere på, men det hjelper ikke når kollegaen din ikke klarer å være objektiv, men hele tiden må dra sine egne følelser inn i diskusjonen. Du vil holde en profesjonell tone, men til slutt blir du sint på ordentlig og da gir også du slipp på din objektive synsvinkel.

Vekten 23/9-22/10

Du blir veldig provosert over folk som bruker emosjonell utpressing for å få det som de vil. I dag bruker sjefen din disse knepene for å få viljen sin ovenfor en kollega. Du har lyst til å blande deg inn i det, samtidig vet du at dette egentlig ikke er din kamp.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å ta et valg. Det kan høres enkelt ut, men du sliter med beslutningsvegring når det kommer til det meste akkurat nå. Det er en mindre positiv innflytelse fra Vekten som gjør at du hele tiden angrer på de beslutningene du tar.

Skytten 22/11-21/12

Dagen i dag blir bedre enn i går. Du har innsett at du kan dra nytte av din utdannelse og intelligens når det kommer til visse oppgaver. Du synes det er gøy å kunne briljere litt på jobb.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag føler du deg veldig motivert når det kommer til en viss oppgave. Du er imponert over en kollegas intelligens og hans/hennes måte å argumentere på, inspirerer deg til å ville bli bedre. På kvelden får du skryt for en innsats du gjør.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne tirsdagen blir litt stressende, kanskje mest av alt fordi du føler et så sterkt behov for å komme deg unna en arbeidsoppgave du har tatt på deg frivillig. Det blir ikke så enkelt som du hadde håpet på ettersom det er flere personer involvert.

Fiskene 19/2-20/3

Du tror du er fornøyd med livet ditt akkurat nå, men allikevel føles det som om noe mangler. I helgen innså du en ting om deg selv og det er noe du tenker holde hemmelig en stund til. Først må du finne ut hvor stor betydning dette har for deg i lengden.

Powered by Labrador CMS