Dagens Horoskop: Tirsdag 1. Juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir bra, og du har det gøy. Det blir en uvanlig sosial dag der du blir kjent med nye mennesker. Ting begynner endelig å bli mer normalt, spesielt med tanke på å omgås som en gruppe. Kvelden handler om familien.

Tyren 20/4-20/5

Tiden flyr i dag. Det er så mye du skal rekke på begrenset tid. Heldigvis har du forberedt deg godt, og det er du takknemlig for i dag. Kvelden handler om å være fintfølende.

Tvillingene 21/5-20/6

Du trekker deg unna noen som står deg veldig nære, men som du av ulike grunner ikke orker akkurat nå. Du har vanskeligheter med å være ærlig mot vennen din og forklare hvordan du har det, og det sårer denne personen.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en del å gjøre i dag, og risken er at du slurver deg gjennom det bare fordi det er noe annet du heller vil gjøre. I løpet av dagen sladres det masse om en venn til deg, og du må bestemme deg om du skal fortelle dette videre til denne personen eller ikke.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen handler om å være rasjonell, og tenke med hodet framfor hjertet. Ettersom du er så impulsiv og følsom, kan det være vanskelig å overse hva du føler og bare agere på det som er praktisk.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir sint når en kollega foreslår en forandring som vil påvirke deg negativt. Denne personen tenker bare på seg selv, og foreslår alltid ting som gagner det. Du har lagt merke til dette tidligere, men du har valgt å se bort ifra det fram til nå, når det påvirker deg personlig.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av dagen prøver du å teste visse prinsipper på jobben. Du merker at det er vanskelig. Dine kolleger har lagt til seg vaner som har vart i lang tid, så selv om det kan finnes en vilje til forandring, så er det lett å falle tilbake på det gamle og vante.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ikke så motivert i dag. Den siste tiden har du følt på at du ikke gleder deg like mye til å gå på jobb som før. Det går naturligvis opp og ned når det gjelder motivasjonen, men dette er annerledes. Du vet at det er på tide med en forandring i hverdagen.

Skytten 22/11-21/12

Akkurat nå lengter du bare til sommeren og mer fritid. Du orker ikke engang å tanke framover i tid, og det gjør at du er dårlig på å planlegge. Kvelden handler om forskjellen mellom rett og galt.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir bra, men samtidig ganske stressende, fordi du skal rekke ting både privat og på jobb. Heldigvis kan du være ganske strukturert, og du er flink til å legge opp en god plan. Kvelden handler om vennskap.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ikke rett og galt, og det meste som skjer i dag havner i en gråsone. Du vet at ikke alle valg du tar er etisk riktige, men du vet også at det er det beste på sikt, både for deg og dine kolleger.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en interessant dag der du rekker det du må gjøre, men også noen mer kreative oppgaver. Det er når du kan skape ting at du virkelig er i ditt ess. Du elsker kunstnerisk frihet, og det gjør at du blomstrer. Kvelden blir ganske rolig. Du får en beskjed du har ventet på.

Powered by Labrador CMS