Dagens Horoskop: Søndag 9. Mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å være ærlig mot en venn. Den siste tiden har du kommet med små løgner for å slippe å fortelle en hva hva som tynger deg. Du vet at denne personen vil bli urolig, og det vil du helst unngå. Stol på vennen din, og ta imot den støtte du kan få.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir litt treg. Du har hatt en morsom, men lang uke, og det kjenner du på nå. Dersom du har mulighet kan du ta en powernap midt på dagen. I løpet av ettermiddagen blir du overrasket av noen venner.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en morsom og ganske kreativ søndag der du får muligheten til å lage noe. Du liker å ha kunstnerisk frihet, og akkurat nå har du ekstra mye fantasi, takket være Månens plassering. Kvelden handler om å uttrykke sine meninger.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en morsom dag, og en enda bedre kveld. Det virker som om du feirer noe eller noen. Når det kommer til å overraske, eller vise omtanke så er du vanskelig å overgå. Den personen du feirer med blir overrasket over din kreativitet.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganske rolig dag. Du har hatt så mye å gjøre den siste tiden at du synes det er godt å slippe å tenke så mye. I løpet av dagen prøver du å gjøre så lite som mulig. De aktivitetene du gjør er inspirert av øyeblikket.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en morsom og annerledes søndag der du er en del utendørs. Du trives i skog og mark, men kan like gjerne oppholde deg i byen. For deg er det viktig å komme deg ut døra, og omgås med dine venner.

Vekten 23/9-22/10

I dag er det gode muligheter for å gjøre et kupp. Noe du har ønsket deg i lang tid viser seg å være satt ned i pris, og det gjør deg glad. I løpet av dagen får du høre sladder om en bekjent eller nabo.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er mye å tenke over i dag. Du har har hatt så mange aktiviteter i deg siste, at du ikke har rukket å hente deg inn mentalt, eller forberede deg på den kommende uken. Denne søndagen er roligere, så i dag har du tid til både å tenke og forberede deg en del.

Skytten 22/11-21/12

Du er som du er i dag, og det er bra. Gjennom å vise din naturlige sjarm, og få andre til å føle seg velkommen, lykkes du med å skape et lettere stemning på et arrangement av noe slag. I dag går du mot visse anbefalinger for å kunne drive egne idéer fremover.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å fikse i hjemmet. Det blir på mange måter en intensiv, men morsom dag. Du passer også på å trene hjemme eller ute. For deg er det viktig å kombinere fysisk aktivitet med mer stillesittende prosjekt.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å jobbe i eget tempo. Noen ganger stresser du deg opp over at du ikke har kommet lenger enn du har, men med hånden på hjertet så vet du uansett at du kommer til å gjøre alt i siste liten, for sånn blir det alltid.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en rolig og fin dag som fokuserer på utendørsaktiviteter. Du nyter å kunne møte nære og kjære med god avstand utendørs. Dagen handler også om god mat, å skjemme bort seg selv, og tilbringe tid med dem du er glad i.

Powered by Labrador CMS