Dagens Horoskop: Søndag 9. Juni

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes et moralsk aspekt når de gjelder det du er i ferd med å gjøre. Du burde kanskje tenke litt innen du reagerer. Vanligvis styres ikke væren av etiske normer på samme måte som øvrige tegn. Dere er banebrytende og ofte på grensen til det akseptable, men idag ligger det i din egen interesse å holde deg innenfor rammende av hva som er passende.

Tyren 20/4-20/5

Idag har du mange jern i ilden og det gjelder å holde et høyt tempo fra starten av. Det blir en bra dag med mye latter og kreativitet. Kvelden blir litt sen ettersom du henger deg helt opp i det du gjør.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes muligheter for å utvikle seg denne søndagen, det gjelder å se muligheter og ikke hindre. I løpet av dagen får du høre snakk om et nytt, litt morsommere prosjekt på jobb. Du funderer på å si at du er interessert.

Krepsen 21/6-22/7

Du er veldig lykkelig akkurat nå. Selv om du kanskje ikke er der du drømmer om å være, så er du nære nok. Dagen handler om vennskap, kjærlighet og varme. Er været fint, tilbringer du gjerne dagen utendørs, ellers duger en filmmaraton like bra for deg idag.

Løven 23/7-22/8

Nå når du vet hva du vil, er det enklere å fokusere på hva du skal gjøre. Du tar to steg i riktig retning, og du føler at du kommer nærmere og nærmere dit du vil være. Om det handler om kjærlighet, så er du tålmodig når det gjelder, start med nære vennskap og bygg videre derifra.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagene går fort for tiden, noe det gjør når du ikke rekker alle prosjektene du har planlagt. Du føler stress over at du ikke strekker til. Senk kravene dine, du kan ikke være overalt på en gang. Kvelden handler om et familieproblem.

Vekten 23/9-22/10

Denne sommeren bruker du masse energi på feil ting. Prøv å prioritere det som er viktig i livet ditt, alt annet får komme i andre rekke. Kvelden byr på en opplevelse du sent vil glemme.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gjør deg til idag bare fordi du vil imponere en viss person. Dessverre lykkes du ikke helt med å vise deg fra din beste side, det ser heller ut til at du prøver litt vel mye. Kvelden handler om et løfte.

Skytten 22/11-21/12

Du er nervøs for noe akkurat nå. Det handler om noe du vil at skal være perfekt på alle måter, men du har en følelse av at forventningene din er litt for høye. Idag legger du mye energi i å forberede deg til dette eventet.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en skikkelig koselig søndag hvor du får klemt inn både fysisk aktivitet og hjemmekos. Uansett om du tilbringer dagen med venner eller er for deg selv, så nyter du dagen i fulle drag. En overraskende sms eller samtale kan få dagen til å ta en kjærlighetsfull vending.

Vannmannen 20/1-18/2

Du nyter dagen idag. Og den bruker du fullt og helt på noe du virkelig liker å gjøre. Det blir en ganske så rolig men innholdsrik dag der du får mulighet for å være nære naturen og å omgås med venner. Kvelden handler om mat.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ikke i det hele tatt umulig, hvertfall ikke i følge deg selv, men nå har din partner/venn gått for langt. Fisker har vanskelig for å ta valg, kanskje fordi de har vanskelig for å bestemme seg. Du blir sint på din partner/venn når han/hun prøver å presse frem et svar fra deg, som du overhodet ikke har lyst til å svare på.

Powered by Labrador CMS