Dagens Horoskop: Søndag 9. August

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
Dagen i dag handler om å nyte livet og å ikke stresse. Du behøver en dag hvor du kan koble helt av, om du skal klare de kommende ukenes høye krav. Prøv å fokusere på dine behov og skjem bort deg selv skikkelig.
Tyren 20/4-20/5
Du tar det med ro i dag. De fleste Tyrer har litt vanskelig for å takle for høy varme, i hvert fall om de ikke kan ligge i vannet og duppe hele dagen. Du har behov for å hente inn energi og samle deg før den kommende uka. Det blir en bra avslutning på helgen.
Tvillingene 21/5-20/6
Dagen handler om å ta ulike beslutninger og drive igjennom disse innen månedens slutt. Du har fått låne litt av Tyrens stahet og det hjelper deg når du kjører deg fast i dag. Kvelden handler om å prøve å forstå det skjer rundt deg akkurat nå.
Krepsen 21/6-22/7
Du angrer på noe du har sagt eller gjort, men det finnes ingen måte å ta det tilbake nå. Du vet at en enkel unnskyldning ikke kommer til å holde denne gangen, du må bevise at du virkelig mener at du er lei deg.
Løven 23/7-22/8
Det finnes ingen ord for å beskrive hvor sint du er på deg selv i dag, men det løser ingen problemer. Det er bare å bite i det sure eplet og finne ut hvordan du kommer deg ut av den floken du har viklet deg inn i denne helgen. Som flaks er, finnes det noen som mer enn gjerne gir deg verdifulle tips.
Jomfruen 23/8-22/9
Dagen blir kanskje ikke som planlagt, men den blir bra og du nyter sommervarmen. Du håndterer varmen bedre enn de øvrige jordtegnene og du sørger for å nyte det fantastiske været. Kvelden handler om å omgås familien.
Vekten 23/9-22/10
Du må være forsiktig med hva du sier og gjør i dag. Dine beslutninger kan påvirke framtiden din i lang tid fremover, så prøv å være nøye på bakgrunnsetterforskningen din. Kvelden blir morsom, men litt rørete.
Skorpionen 23/10-21-11
Denne søndagen passer du på å late deg skikkelig. Du kjenner hvor deilig det er å bare ta det med ro og hente inn energi igjen. Kan du tilbringe dagen utendørs, så gjør du gjerne det. Du synes det er deilig å gå en tur i skogen for å samle inn inntrykk.
Skytten 22/11-21/12
Dagen handler om å prøve, prøve og atter prøve. Du gir ikke opp når ting blir tøft, det er den typen utfordringer som kreves for at du skal utvikle deg. Kvelden blir interessant og koselig. Er du i et forhold, kan dagen bli ganske så romantisk.
Steinbukken 22/12-19/1
Først er du ikke villig til å lytte til en perso når han/hun strekker ut en hånd for at dere skal bli venner igjen, men til slutt går du med på å ordne opp mellom dere. Selv om denne personen har oppført seg ille, er det sjeldent kun en persons feil at to krangler, du er også skyldig i det som har skjedd. Vannmannen 20/1-18/2
Du tar tak i mange ulike prosjekter i dag, og det kan bli vanskelig å bli ferdig med alt du har påbegynt. Så lenge du prøver å finne en rød tråd gjennom dagens ulike utfordringer, kommer det til å bli enklere neste gang du skal fortsette med det du påbegynte i dag.
Fiskene 19/2-20/3
Du har vanskelig for å engasjere deg i ting akkurat nå. Du synes det er enklere å bare flyte med og la skjebnen bestemme over dine valg. Mye i livet ditt skjer ved en tilfeldighet akkurat nå. Du er inne i en fase av livet ditt hvor du tar dagen litt som den kommer.
Powered by Labrador CMS