horoskop

Dagens horoskop: Søndag 9. april

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Det blir en fin og sosial påskedag der du tilbringer tid med venner eller familie. Etter gårsdagens fokus på mat, tar du gjerne en tur utendørs for å få beveget kroppen. I dag vil du høre uventet sladder om en venn eller bekjent. Dette er nyheter som vekker interesse.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen består egentlig av to ting: familiehygge og reise. Det blir en ganske lang og intens dag som tærer mer på energien enn den gir. Det positive med denne dagen er at du får være sammen med personer som betyr mye for deg. Alt i alt blir det en koselig avslutning på uken.

Tvillingene 21/5-20/6

Hvis lørdagen var intens, vil søndagen være det motsatte. I dag handler det om familie eller nære venner. Det blir mindre fokus på mat og mer fokus på å være sammen og ha det hyggelig. Dette er en dag der du lader batteriene og finner ny energi.

Krepsen 21/6-22/7

I dag beveger du deg langt ut av komfortsonen din, og det resulterer i uventede opplevelser. Hvis du er åpen for det nye, kan dette bli en spennende og morsom dag som byr på annerledes aktiviteter. I dag møter du fascinerende mennesker.

Løven 23/7-22/8

Også søndagen handler om familien og å være sammen. Sannsynligvis er det ikke hele slekten denne gangen, men en litt mer utvalgt gruppe, og det passer deg bedre. I dag blir du skjemt bort av en eldre slektning som ikke har mulighet til å ta vare på deg så ofte.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er det mange ting du vil rekke å gjøre. Det kan være fysisk aktivitet, sport, en hobby eller bare å være ute i naturen. Du får masse energi fra solen, og det gjør at du er uvanlig opplagt for å være så nær helgen. Denne dagen passer det bra å være sammen med vennene dine.

Vekten 23/9-22/10

Hvis lørdagen var preget av overdrevent mye mat, vil søndagen føles litt sunnere. I dag handler det om frisk luft, bevegelse og aktivitet. Det virker som om de nærmeste fortsatt er med, men nå har dere flyttet påskefeiringen utendørs.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er en positiv energi i stjernetegnet ditt som har med en oppvåkning å gjøre. Du er nysgjerrig og fremoverlent. Du vil lære å kjenne både nye miljøer og nye mennesker. Hele søndagen vil være preget av små og store opplevelser.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen handler om vennskap, mat og felles interesser. Det blir en morsom og til tider hektisk dag hvor du klarer å både dumme deg ut og imponere en person som du gjerne vil at skal like deg. Noen ganger strekker du deg litt for mye.

Steinbukken 22/12-19/1

Selv om du er fysisk og mentalt utmattet denne søndagen, må du lade opp. Dagen ser ut til å tilby familietreff og feiring. Det blir en morsom, men til tider ganske intens dag. Derfor er det viktig å hvile og sove når du kan, slik at du er opplagt når det trengs.

Vannmannen 20/1-18/2

Søndagen handler igjen om å komme seg fra ett sted til et annet, men den handler også om å feire påske med familie og venner. Det blir mye god mat og godteri denne ettermiddagen. Du får høre gode nyheter og deler gleden med dine nærmeste.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du mer sosial og er gjerne sammen med flere personer samtidig. Denne dagen passer godt for å møte venner eller familie, i alle fall hvis du kan kombinere det med fysisk aktivitet. Kanskje blir det en dag viet til vinteraktiviteter eller noen form for trening.

Powered by Labrador CMS