Dagens Horoskop: Søndag 8. Desember

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes en rekke ulike måter å vise at du bryr deg ekstra mye om en viss person på. I dag får du mulighet for å hjelpe en venn med å investere både i deg selv og å vise engasjement for denne personen. Det blir en bra og utviklende dag som kan by på romantikk.

Tyren 20/4-20/5

I dag tenker du mye. Du har litt problemer med å nå frem til en venn og du er redd for at du såret denne personen sist dere snakket sammen. Husk at ekte vennskap overgår alle hindre. Små problemer blir ikke avgjørende, de er bare et hinder på veien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er veldig forståelsesfull mot en slektning som kan bli litt intensiv til tider. Du vet at denne personen føler seg ensom og at han/hun har behov for oppmerksomhet og varme. I dag tar du deg tid til å være med en slektning, du lytter til denne personens historier og setter pris på denne personens erfaringer.

Krepsen 21/6-22/7

I dag trosser du en venn du er veldig lei. Alt dreier seg om denne personen og hans/hennes liv, og du synes ikke denne personen spør noe om deg lenger. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å teste noe nytt og utfordrende.

Løven 23/7-22/8

Det blir en koselig søndag der du tar igjen for det tapte. Det har vært altfor sene kvelder den siste tiden og du føler at du lider av søvnmangel. En gammel venn har plutselig dukket opp i livet ditt igjen. Deres vennskap er noe du virkelig setter pris på, derfor vier du denne personen litt ekstra oppmerksomhet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir sint på en bekjent for at han/hun legger seg opp i livet ditt. Du vet at denne personen bare mener det godt, men du synes ikke dere kjenner hverandre nok til å komme med personlige råd eller ordne møter av ulike slag. Jomfruen har en sterk integritet.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om frisk luft og mosjon. Du gjør ting i dag som du ikke rekker ellers. Det blir en herlig og intensiv dag hvor fokuset ligger på velvære og venner. I dag får du høre sladder om en venn som gjør deg urolig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å være aktiv, samtidig som du også må prøve å roe ned og hvile deg. Det er et intensivt tempo på jobb akkurat nå og du er takknemlig om du kan unne deg en pause fra alt stresset. I dag passer det bra med adventskos og baking hjemme.

Skytten 22/11-21/1

Du nekter å lytte til en venn til tross for at han/hun kommer med uvurderlige råd. Du vil stå på egne ben til tross for at vennen din har en masse erfaring som kan hjelpe deg. For deg innebærer det å være selvstendighet å ikke få hjelp fra noen andre på noen som helst måte.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen blir intensiv, morsom, sosial og veldig tøff på en og samme tid. Du har en deadline som du har utsatt så lenge nå, men nå finnes det ikke rom for å utsette den noe lenger og du må gjøre den ferdig i dag. Kvelden blir romantisk.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen byr på flere koselige overraskelser. Det blir en morsom og stimulerende dag som byr på en del sladder. En kollega prøver å overtale deg til å jobbe litt ekstra i dag, men du er ikke så klar for det.

Fiskene 19/2-20/3

I dag prøver du å passe på å rekke så mye som mulig. Det blir en morsom og intensiv dag hvor fokuset er på venner. En gammel bekjent har lysnet opp denne helgen for deg, og du vil gjerne treffe denne personen igjen så fort som mulig.

Powered by Labrador CMS