Dagens Horoskop: Søndag 7. mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir både bra og produktiv. Du innser plutselig hvor mye du har å gjøre, og når du først tar fart går det unna. Væren drives dessuten av Mars, og det gir deg ekstra energi og vilje akkurat nå. Ettermiddagen blir ikke som forventet, men bra likevel.

Tyren 20/4-20/5

I dag organiserer og fikser du i hjemmet. Du koser deg med å rense og rydde. Tyren er ikke like sentimental som mange andre stjernetegn, og kan lettere frigjøre seg fra minner. Dette hjelper deg å skape det du anser som et harmonisk hjem.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir irritert på en venn som ikke kan holde sin del av en avtale. Dere har flere ganger lovet hverandre ting, og denne personen har flere ganger sviktet. Kanskje det er på tide å innse at han/hun ikke prioriterer dere i sitt liv.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om personlige mål, og om å legge planer for den kommende uken. Det kan virke som du har flere utfordringer fremfor deg i den kommende perioden, og du prøver å forberede deg mentalt for dette. I løpet av ettermiddagen får du mulighet til å si unnskyld til en venn.

Løven 23/7-22/8

Noen ganger kan du være effektiv og målrettet, og det viser du i dag. Du har innsett at du har glemt noe som du skulle vært ferdig med denne uken, og nå må du jobbe raskt dersom du skal rekke deadline. Du får uventet hjelp fra noen i familien.

Jomfruen 23/8-22/9

Du liker å argumentere og slåss verbalt for det du tror på. I dag får en venn eller bekjent smake på denne siden av din personlighet. Du gir deg ikke lett, og vil for enhver pris bevise at du har rett.

Vekten 23/9-22/10

I dag prøver du å ta det med ro, men det er ikke like lett ettersom du har så mye du skal få tid til. Du har vært dårlig til å planlegge den siste tiden. Du har ikke hatt overskudd til å tenke langsiktig, men i dag har du ikke noe valg, du må rett og slett planlegge.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er på god vei til å nå dine mål, og det gjør deg veldig fornøyd. Det eneste som irriterer deg er at veien hit har vært veldig enkel, og du er redd for at du har satt en litt lav standard denne gangen. Vær glad for at du har kommet hit, og tenk ikke så mye på det som kunne vært.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt trøtt i dag, og det er fordi du ligger våken til sent på natten og grubler over ting du ikke får gjort noe med. Dersom du ikke får sove kan du heller gjøre noe produktivt eller gå en tur, det er ingen vits i å ligge og vri seg i vonde tanker.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du fokus på jobb, selv om du har fri. Du har satt deg visse mål som du vil nå i den kommende uken, men da må du være forberedt. Dine kolleger er veldig imponert over din selvdisiplin akkurat nå. På kvelden tar noen kontakt med deg, og det blir en positiv overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er noe avventende over deg denne helgen. Du er irritert på et familiemedlem fordi du synes at denne personen er egoistisk. Du er også irritert på deg selv for at du ikke sier ifra, men heller aksepterer dette.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om flyt, og om at skjebnen er på din side for en gangs skyld. Ting som du har planlagt skjer faktisk, og det gjør deg ekstra glad i disse tider. I dag får du også muligheten til å imponere noen du selv beundrer.

Powered by Labrador CMS