Dagens Horoskop: Søndag 7. Juni

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen handler om private ambisjoner og om å nå sine egne mål. Du har en sterk vilje , men også en ydmykhet fordi du vet at du kommer til å trenge hjelp og støtte for å komme dit du vil. I dag biter du i det sure eplet og ber en venn om hjelp.

Tyren 20/4-20/5

Du slapper av i dag, i hvert fall på formiddagen. Det har vært en lang uke og en enda lengre helg. Akkurat nå føler du deg uvanlig levende og du omgås mer enn gjerne med vennene dine og familien din. Kvelden blir herlig familiær med en klassisk søndagsmiddag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har grunn til å skjemmes over noe du har sagt tidligere. Det handler om at du iblant er litt vel impulsiv for ditt eget beste og at du ikke alltid tenker igjennom det du vil si, så da kan det komme ut på feil måte når du vel åpner munnen.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du sint på deg selv for at du er så sjalu. Du har innsett at den personen du savner mest av alt akkurat nå, ser ut til å ha det gøy uten deg og dessuten har begynt å flørte med en av dine venner. Du må innse at situasjonen blir verre om du ikke gjøre noe med den.

Løven 23/7-22/8

Du har vært litt impulsiv denne helgen og gjort eller spurt om noe du egentlig ikke hadde tenkt til å si eller gjøre. Du pleier være forsiktig med alt som har med følelser å gjøre, men akkurat nå har du fått deg en selvtillitsboost over all oppmerksomheten og det gjør deg mer modig enn vanlig.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tester din families tålmodighet i dag og du gjør det uten at du skjemmes over det. Du synes det er gøy å provosere. Denne nye impulsen kommer fra Løven. I løpet av dagen passer du på å teste dine evner på et nytt område.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en bra søndag som handler om å slappe av og ta det med ro. Du har behov for å hente energi og komme i kapp rent mentalt. Det blir en herlig dag og en enda herligere kveld der fokuset ligger på fremtiden og vennskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du unner deg en hel del i dag, for det synes du at du fortjener. Det har vært en turbulent periode både privat og jobbmessig, så i dag unner du deg luksusen det er å ta det med ro og skjemme bort deg selv litt ekstra.

Skytten 22/11-21/12

Du blir irritert og såret over at vennen din ikke gir deg tilstrekkelig oppmerksomhet. Du vet at han/hun liker deg, men iblant føles det som om du er den som gir mest i dere relasjon. Vennen din blir sint når du prøver å ta opp temaet.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du masse å gjøre og det gjelder å rekke alle aktivitetene du har planlagt. Dagen handler om familie, jobb og trening. Du har høye ambisjoner. I løpet av kvelden merker du at en venn har begynt å flørte med deg og det gjør deg både litt blyg og glad på en og samme tid.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har masse ideer, men du rekker ikke helt å forvandle de fra ideer til virkelighet. Denne søndagen går i hundre kilometer i timen og det kommer til å bli en tøff dag. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet ikke helt hvordan du skal våge å nærme deg en viss person uten at det vekker for mye oppmerksomhet eller at du havner i konflikt med en venn. Til tross for at det finnes mange hindre i veien, må du gjøre dette for deg selv slik at du kan få klarhet i hva det er du egentlig føler.

Powered by Labrador CMS