Dagens Horoskop: Søndag 7. juli

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes ulike måter å motivere seg selv på, du gjør det ved å finne et mål å jobbe mot. Idag har du funnet det perfekte målet å ha i hodet når du begynner å føle deg trøtt og håpesløs. Kvelden blir interessant og annerledes.

Tyren 20/4-20/5

Dagen idag handler om spenning, forventninger og en hel del glede etter en mindre skuffelse. Du innser at du aldri skal gi opp håpet og iblant overgår virkeligheten dine villeste drømmer, og det er tilfellet idag.

Tvillingene 21/5-20/6

Søndagen handler om å unne seg hvile. Du fortjener å ligge og late deg uten at det er noe rart med det. I løpet av dagen får du nyheter som har med en stor forandring til høsten å gjøre. Du vet at det kommer til å bli tøft, samtidig som det kommer til å bli morsomt og utfordrende.

Krepsen 21/6-22/7

Idag kryper du ned i sengen igjen. Du føler deg ikke helt bra, men den virkelig grunnen er at du helt enkelt er umotivert. Om du ikke kan være med den du vil være med, så blåser du i alt og alle idag. En sms eller en samtale får deg i godt humør og kvelden handler om venner.

Løven 23/7-22/8

Du lurer på om du må ty til grovere metoder for å få en person til å forstå at han/hun ikke er velkommen. Fra å ha vært sjarmerende og morsom, synes du denne personen nå er kjip og treig å være sammen med. Du spør en venn om råd, men han/hun er ikke mye til hjelp.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir veldig intensivt med en person som hele tiden vil ha oppmerksomhet. Du er ikke vant til venner som har et så stort bekreftelsesbehov, så du vet ikke helt hva du skal gjøre. Kvelden blir koselig og familiær.

Vekten 23/9-22/10

Du uroer deg for en beskjed du går og venter på og det finnes en risiko for at du har malt opp denne problematikken til uante proporsjoner. Kanskje burde du helt enkelt prøve å tenke på noe annet enn å gruble over dette problemet hele tiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en deilig dag uten spesielt mange gjøremål foran deg. Det blir en herlig og lat søndag hvor du fokuserer på de små gullkornene i livet ditt. I løpet av ettermiddagen venter et besøk fra et etterlengtet familiemedlem.

Skytten 22/11-21/12

Dagen idag handler om å være ærlig både mot deg selv og mot din partner. Det fungerer ikke helt som du hadde håpet mellom dere og det er bedre at du er oppriktig med hva du føler uansett hva konsekvensene kan komme til å bli. Slik det er nå, blir du altfor lett sint og sur.

Steinbukken 22/12-19/1

Iblant skal man ha flaksen på sin side og det har du idag. Flaks for deg at din egen skikkelighet tar deg lenger enn drømmene dine. Du har virkelig en anledning til å feire i kveld, ikke bare en personlig fremgang men også gode nyheter. En venn gir deg et fint kompliment.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er tvilsomt om du rekker alt du har planlagt idag, det finnes egentlig bare en ting som er viktig å fokusere på akkurat nå. Det kommer til å bli en stor overraskelse for din del idag. En lykkelig slump med penger gjør at vektskålen tipper din vei idag.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir glad over din venns fremgang. Det du liker med han/henne er drivkraften og viljen til å lykkes. Du vet også at han/hun ikke har noen problemer med din fremgang, men du klarer allikevel ikke skryte til til denne personen uten å føle deg dum. Det finnes bare en ting du savner idag og det er nærheten til den personen du virkelig vil ha.

Powered by Labrador CMS