Dagens Horoskop: Søndag 7. Februar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å overbevise et familiemedlem om å være mer eventyrlysten, slik du er. Denne personen er veldig forsiktig, og synes at det er vanskelig å utfordre seg selv. Kvelden handler om et økonomisk dilemma.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir avslappende. Du unner deg selv å gjøre minst mulig. For Tyren kan den ultimate luksusen være å ta det med ro, være hjemme og slappe av. Du får uventet informasjon, som du enten kan dele, eller holde for deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir kanskje ikke som du hadde håpet på, men det kan fortsatt bli en fin dag, der du kan fokusere på seg selv og dine behov. Du trenger å ta vare på deg selv, og slappe av. Du har også en samtale med noen som får deg til å stille spørsmål.

Krepsen 21/6-22/7

Du synes det er utfordrende at du ikke har full kontroll over en situasjon i dag. Du merker at det er kaos på vei, og gjør ditt beste for å unngå det, men det blir ikke som du hadde tenkt deg. Egentlig er det bedre om du lar det stå til, så kan du heller løse det når den tid kommer.

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du deg på noe du har testet tidligere. Det kan handle om å utfordre deg selv med noe sosialt. Kanskje du tester noe som du egentlig har fordommer mot. For deg er det viktig å utvikle deg selv, og det gjør du i dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du velger selv hva du vil gjøre i dag, det kan enten bli en aktivitet, eller hvile. For deg er det viktig at dagen brukes til noe du virkelig vil, ikke på noe som forventes av deg.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en søndag full av konflikter. Det handler om følelser som har bygget seg opp over tid, og som bobler over i dag. Du har holdt mye inni deg, og derfor er det ikke rart at det nå eksploderer.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om dine valg, og hvordan du ser på fremtiden. Det kan virke enkelt, men når alt kommer til alt, så er det mange alternativer du vil vurdere før du bestemmer deg. Det er ikke alltid du trenger så lang tid på å bestemme deg, men akkurat dette betyr mye.

Skytten 22/11-21/12

Du er ganske lat i dag, og det er helt bevisst. Du synes at du fortjener en dag med hvile, uten at noen klager eller har en mening om det. For deg skal livet være like mye aktivitet, som avslapning. Du koser deg med å slappe av og gjøre minst mulig.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å motivere noen som ikke vil bli motivert. Til å begynne med går det tregt, og du møter mye motstand, men etterhvert løsner det, og denne personen blir virkelig gira.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en rolig søndag, hvor du holder på med småprosjekter i hjemmet. For deg handler dagen om selvinnsikt og hvile. Kvelden handler om mat og familie. Kanskje blir det også en tradisjonell søndagsmiddag.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ikke veldig motivert i dag, og det gjennomsyrer alt du gjør.Egentlig burde du avlyse alt, og bare ta det helt med ro. Du trenger tid og fokus til å finne tilbake til deg selv.

Powered by Labrador CMS