Dagens Horoskop: Søndag 7. April

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

ren 21/3-19/4

Idag prøver du å unngå å bli irritert på eks antall familiemedlemmer. Familien din tar plass, er slitsomme og lager problemer for deg akkurat nå, men allikevel er du selvfølgelig glad for å ha de i livet ditt. Kvelden handler om et løfte og om noe du ønsker deg mer enn alt annet.

Tyren 20/4-20/5

Du ser frem til denne dagen. Den byr på spenning, glede og en hel del sladder. I løpet av dagen kommer du til å bli veldig stolt over et familiemedlem eller slektning. Kvelden byr på mye latter og masse god mat.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar ingen risikoer idag. Du er for feig til å være den som stikker seg ut akkurat nå. Det er Neptun som får deg til å drømme, men som ikke vil at du skal gå fra drøm til virkelighet. I løpet av søndagen får du et spørsmål fra en venn og det spørsmålet får deg til å begynne å fundere over karrieren din.

Krepsen 21/6-22/7

Søndagen blir koselig. Du omgås gjerne med venner og nyter å kunne ta det med ro. Det blir en avslappet dag der du gjerne bruker tid på en hobby du har. Kvelden byr på en overraskelse.

Løven 23/7-22/8

Søndagen handler om en sport eller en hobby. Det blir en herlig dag der du fokuserer på deg selv og dine egne behov. Du blåser i alle gjøremål og unngår alt og alle som har med hverdagen din å gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en litt treg start på søndagen. Det handler om at du kommer i seng veldig sent på kvelden og ofte må stå opp tidlig. I løpet av dagen får du mulighet for å hjelpe en venn ved å dele med deg av et prosjekt du jobber på.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant og hendelsesrik dag der du lykkes med ting du ikke pleier å lykkes med. Solen bidrar til å øke drivkraften og viljen din til å prestere. I løpet av dagen kan en nabo eller bekjent være veldig hjelpsom når du kjører deg fast.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en fantastisk søndag å se frem til. Denne dagen er et uskrevet blad som du kan forvandle til hva som helst. I løpet av dagen møter du en person som får deg til å bli inspirert på en kunstnerlig måte.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt irritert på en venn for at han/hun ikke oppfører seg. Du har vanskeligheter for å konfrontere denne personen direkte og lufter heller emnet med flere av deres felles venner. Den reaksjonen du møter er kanskje ikke den responsen du var ute etter.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen idag handler om deg og om noe du elsker å gjøre. Det blir en spennende dag full av utfordringer og seirer. Du innser at du er i bedre form enn du hadde trodd og det gjør deg veldig stolt. På kvelden passer du på å feire dine personlige fremganger med familien din.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen idag blir en aktiv, interessant og veldig nervøs dag. Du deltar på et arrangement av noe slag. I løpet av dagen ser du en hel del nye ting som imponerer deg og som du vil ta med deg videre i hverdagen din.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en ganske rolig søndag. Du har ikke så mye energi til å gjøre noe som helst, derfor drar du deg litt unna både venner og familie. Du føler at du savner motivasjon og at du bare vil ha fred. På kvelden får du gladnyheter som pigger deg opp.

Powered by Labrador CMS