Dagens Horoskop: Søndag 6. September

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du kan være ganske sta når du vil og i dag vil du virkelig bevise at du har rett. Du er utrolig lei en slektning som hele tiden kommer med kommentarer på hvordan du bør leve livet ditt og påpeker hvor mange feil du gjør.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen handler om å hvile deg skikkelig. Det har på mange måter vært en utfordrende uke og du har behov for denne dagen for å finne tilbake din mentale ro igjen. I løpet av dagen bør du passe på å ordne opp i noe du ikke kommer til å rekke å gjøre i morgen.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en bra og morsom søndag der du gjerne aktiviserer deg med utendørsaktiviteter. For deg finnes det ingenting som heter dårlig vær, bare dårlig klær. I løpet av dagen får du mulighet for å treffe en person som du har blitt veldig imponert av.

Krepsen 21/6-22/7

Du leker med en persons følelser, noe du er klar over og det gir deg litt dårlig samvittighet, men ikke nok til at det får deg til å slutte. Det handler om at du føler et behov for oppmerksomhet og det får du fra denne personen.

Løven 23/7-22/8

Søndagen blir ganske rolig. Du har mer fokus på å klare å komme deg gjennom dagen, enn å skulle aktivisere deg selv. Kanskje ble det en litt sen lørdag, for du ser ut til å være veldig trøtt både mentalt og fysisk. Kvelden blir intim og koselig.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finns ingen unnskyldning for å utsette noe du må gjøre i dag. Det er bare å ta tyren ved hornene og sette i gang. På den positive siden, gir solen deg ekstra energi, som kan hjelpe deg med å bli ferdig med dette prosjektet ganske fort.

Vekten 23/9-22/10

Du tar i bruk en ganske så dårlig unnskyldning for å slippe unna i dag og du hører på din venn at han/hun ikke bare gjennomskuer deg, men også blir såret over din uærlighet. Du pleier sjeldent lyve og derfor får du dårlig samvittighet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes en person som fascinerer deg mer enn du vil innrømme ovenfor deg selv. Ved ren tilfeldighet har du løpt på denne personen ofte den siste tiden og det kompliserer følelsene dine, spesielt om du er klar for et forhold. Som singel kan du velge om du skal våge å ta steget med en ny flørt eller ikke.

Skytten 22/11-21/12

Du lever litt gjennom andre akkurat nå og derfor orker du ikke helt aktivisere deg. Du pleier å bli passiv et par ganger i året, og ofte på høsten og om vinteren. Husk at det ikke alltid er så ille å ta det med ro. Du kan samle krefter til en mer aktiv periode som kommer snart.

Steinbukken 22/12-19/1

Du engasjerer deg i en venns kjærlighetsproblemer, men det kan bli en total katastrofe om du ikke passer på. Når du prøver å hjelpe vennen din kan det hende du fanger hans/hennes oppmerksomhet, og det kan skape problemer om du selv føler deg tiltrukket av denne personen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har litt for dårlig tid i dag og det gjør at du slurver med ting du ikke burde slurve med. Risikoen er stor for at du må gjøre alt på nytt og det kommer til å ta tid, som du egentlig ikke har.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å si nei til en slektning som ber deg om tjeneste. Han/hun viser sjeldent behov for hjelp, derfor blir denne forespørselen ekstra spesiell for deg. Kvelden handler om kjærlighet, sjalusi og glemte følelser.

Powered by Labrador CMS