Dagens Horoskop: Søndag 6. Oktober

Slik blir din søndag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har flaks i dag. Noe er i ferd med å gå skikkelig skeis, men det ordner seg i siste sekund. Det er ikke ofte du sjanser så mye som i dag, men risikoer er en stor belønnin når man lykkes.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir rolig og harmonisk. Du nyter å være sammen med personer du setter pris på og tiden går fort. Det blir en del tanker og ideer i dag. Du har innsett at du uroer deg for mye, så du prøver å glemme morgendagen og heller nyte nuet istedet.

Tvillingene 21/5-20/6

Du spør om hjelp i dag, og det er et stor framsteg, ettersom du alltid pleier å være vant til å klare deg selv. I løpet av dagen får du mulighet til å gjøre en forandring i hverdagen. Her gjelder det å våge og å ta sjansen.

Krepsen 21/6-22/7

Søndagen er den herligste dagen i uken i henhold til deg. I dag nyter du å omgås med venner og familie. Det blir en herlig og omvekslende søndag hvor fokuset ligger på de som står deg nær.

Løven 23/7-22/8

Du må ikke gjøre som vennen din vil. Følg magefølelsen din, for den kommer til å lede deg i riktig retning. Iblant er det lettere å ta den enkleste utveien, men det er ikke typisk deg. Så lytt til deg selv istedet.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen har mange ulike alternativer å by på, så bli ikke skuffet når en venn dukker opp. Selv om du kan gjøre som du vil, ofrer du dagen til denne personen. Kvelden handler om å håndtere konflikter.

Vekten 23/9-22/10

Det går litt tregt å komme seg videre med et prosjekt nå. Du savner å være kreativ og det føles som om du har kjørt deg litt fast. Prøv å bytte miljø i noen timer. Du kan skaffe deg inspirasjon ute i naturen eller på et museum.

Skorpionen 23/10-21-11

Hvordan du enn vrir og vender på ting, kommer du ikke lenger i dag. Så det er like så greit å sove på saken. Bruk heller denne søndagen på å samle energi og å komme i kapp helt rent mentalt.

Skytten 22/11-21/12

Idag holder du deg gjerne hjemme og tar det med ro. Det har vært en hendelsesrik uke både arbeidsmessig og følelsesmessig, så du trenger behov for å tenke. I løpet av dagen får du et kompliment som lyser opp dagen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir omsvermet av folk i dag og det er litt uvant deg. På et tidspunkt har du havnet i fokus for alles oppmerksomhet og du føler deg glad, men litt blyg. I løpet av dagen knytter du nye kontakter og du finner tilbake til din indre ro. Du føler deg trygg på deg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en koselig dag hvor fokuset ligger på å hente energi og å nyte nuet. I løpet av dagen veksler du tanker med en partner eller slektning. Du får mulighet for å veksle ideene dine.

Fiskene 19/2-20/3

Du får for deg at du skal kontakte en person du er tiltrukket av, men du tør ikke. Hele dagen er en indre kamp, hvor du hele tiden prøver å sette fingeren på hva det er du egentlig føler.

Powered by Labrador CMS