Dagens Horoskop: Søndag 6. Juni

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag finner du ut av sannheten i en konflikt. Dette har bekymret deg lenge, og det er på tide at du får vite hva som egentlig har skjedd. I løpet av ettermiddagen kommer en slektning med et fristende tilbud.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en ganske rolig søndag, uansett om du jobber eller ikke. Du har absolutt prosjekter du kan fylle dagen med, men du slipper å stresse og det synes du er ganske herlig. Kvelden handler om å gjøre noe utelukkende for deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er lenge siden du var så avslappet som i dag. Det handler om at du endelig har funnet harmonien du trenger i hverdagen. Du har følt på en uro den siste tiden, men du har ikke kunnet sette fingeren på hva det er som bekymrer deg.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om spørsmål og svar. Du får kanskje ikke de svarene du hadde håpet på, men du får vite det du trenger, og det kan være en verdi i seg selv. Kvelden handler om et sosial dilemma. Du har to venner som ikke tåler hverandre for tiden, men du vil gjerne omgås begge.

Løven 23/7-22/8

I dag er du gjerne utendørs. Varmen og den friske luften gjør deg godt. Dersom du har muligheten bruker du hele, eller deler av dagen til en sport eller aktivitet. Det ligger ikke i din natur å ta det med ro og sløve. Kvelden handler om et spørsmål.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en energifyllt dag der du får gjort masse på kort tid. Du har mange idéer, og du sørger for å realisere dem. Ellers er det fort gjort at du bare drømmer, men aldri kommer noen vei. Kvelden blir overraskende hyggelig.

Vekten 23/9-22/10

I dag prøver du å gå inn i deg selv, og se hva du egentlig trenger. Du har lenge visst at du er opprørt, men du vet ikke hvorfor. Du har begravet dine følelser dypt og du er redd for hva som skjer når de kommer til overflaten.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er ingen god forklaring på det som skjer i dag. Noen ganger er det bare å innse at skjebnen har en finger med i spillet. Du burde ikke tenke så mye over hvorfor, men heller ta imot den gaven du får. Kvelden blir veldig harmonisk og rolig.

Skytten 22/11-21/12

Du får høre noe som opprører deg i dag, men du er ikke klar for å stille de det gjelder til veggs enda. Du vil være sikker på at denne informasjonen er korrekt, før du lager en scene. På kvelden funderer du over ulike strategier.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er på tærne i dag, og det er bra. Det er nå du skal utfordres og teste deg selv. Denne dagen handler om dine egne prestasjoner, men også dine framtidsdrømmer. I dag merker du at din satsning den siste tiden gjør hele forskjellen, og du forlater denne utfordringen som en vinner.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag blir mye satt på spissen. Du kjemper med nerver, drama, sorg og til slutt en overveldende glede. Visse dager er så unike at man minnes dem i lang tid framover, og i dag er en dag der alle brikker faller på plass.

Fiskene 19/2-20/3

Akkurat nå er du sint og opprørt, men du velger å ikke vise dine følelser, og holder dem for deg selv istedenfor. Om dette er en god eller dårlig strategi vil tiden vise, men sannsynligheten er stor for at du før eller siden vil eksplodere dersom du ikke ventilerer.

Powered by Labrador CMS