horoskop

Dagens horoskop: Søndag 5. mars

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Hvis du føler for det, bør du bruke litt tid ute i dag. Du trenger å anstrenge deg fysisk for å kunne føle hvordan du har det. Denne dagen handler om sladder, om sosiale tabuer og om en irriterende slektning som ikke vet hvor grensen for tålmodigheten din går.

Tyren 20/4-20/5

I dag prøver du å fullføre et prosjekt du startet denne uken. Du prøver også å trene og gå en tur. I dag får du høre sladder om en kollega og selv om det høres utrolig ut, mistenker du at dette ryktet faktisk er sant.

Tvillingene 21/5-6/20

Søndag blir en friluftsdag som handler om å se nye ting. Etter en lang vinter føler du deg fanget hjemme trenger litt forandring. I løpet av dagen er det også godt å besøke en kjær, eldre slektning som du ser alt for lite til. En hyggelig avslutning på uken.

Krepsen 21/6-22/7

Søndagen handler om å gjøre ting for deg selv, og det vil bli en herlig og givende dag. Selv om du har mye på gang, gir du deg selv plass til å hvile og passivitet. I løpet av denne dagen møter du en person som irriterer deg med sin kritikk.

Løven 23/7-22/8

Det blir en rolig dag som kretser rundt hjemmet ditt. Du kan ha større oppussingsplaner eller bare litt generell rengjøring, men det er fortsatt komfort i hjemmet som er i fokus. På dagtid kan et familiemedlem komme med urovekkende nyheter.

Jomfruen 23/8-9/22

Det blir en deilig og variert avslutning på uken. I dag er det en mulighet for å møte mennesker som kan trigge din nysgjerrighet med sine erfaringer. Å møte mennesker på deres premisser er både nyttig og givende. Kvelden handler om familien.

Vekten 23/9-22/10

Søndagen byr på en herlig blanding av hvile og aktiviteter. Det blir en harmonisk dag hvor du kan finne din indre styrke. I løpet av ettermiddagen passer det godt å gjøre noe spontant som å ta kaffe med en slektning eller møte en venn.

Skorpionen 23/10-21/11

Søndagen blir varm og koselig. Du liker å tilbringe den med familien din, en partner eller vennene dine. Dagen byr på variasjon både når det gjelder miljø og mat. Du nyter virkelig livet denne dagen. Kvelden handler om å gjøre stas på noen.

Skytten 22/11-21/12

I dag er du mer energisk og sosial enn i går. Du vil gjerne henge med hyggelige mennesker uansett om de er venner, familie eller bekjente. I dag vil du gjerne denne besøke et museum eller et kulturelt sted.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en tidlig start på den siste dagen i uken, og du vil angre på at du ikke tok den muligheten du hadde til å sove. Når du først kommer i gang, vil du være energisk og du kan føle det som om du har mulighet til å strekke deg ekstra uansett om det handler om jobb eller hjemmet.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag benytter du anledningen til å henge med venner du ikke har sett på en stund. Det blir en sosial dag som inneholder både fysisk aktivitet og mye sunn mat. Denne dagen kan også ha et innslag av konkurranse, og som vanlig når det det kommer til konkurranser, vil du ikke tape.

Fiskene 19/2-20/3

Søndagen ringer inn hele uken med både følelsesmessig sterke utfordringer og fysisk krevende øvelser. Selv om tonen er mer lettbeint enn på lørdagen, er det ingen tvil om at du må gi alt. Om kvelden sover du godt.

Powered by Labrador CMS