Dagens Horoskop: Søndag 5. Mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Väduren 21/3-19/4

Det blir ikke som du hadde tenkt deg denne søndagen. Noe du har sagt i all fortrolighet lekker ut og det gjør deg sint ettersom du ikke vil såren noen unødvendig. Personen som ikke kan holde munn, får høre det idag. Kvelden handler om å være engasjert.

Tyren 20/4-20/5

Du er litt nervøs idag, uten at du helt vet hvorfor. Det finnes en følelse av at noe viktig holder på å skje, men du vet ikke helt hva. Det er når Uranus påvirker deg at du får denne typen forutanelser og de pleier ikke ha rett. Det eneste du med sikkerhet vet, er at det som skjer er positivt.

Tvillingene 21/5-20/6

Iblant finnes det ingen valg og da er det bra å akseptere ting for hva de er. Idag er en slik dag der du presenteres for et faktum og det er bare å finne seg i situasjonen. Legg energien på andre ting enn de du ikke kan påvirke.

Krepsen 21/6-22/7

Du er på sett og vis ganske fornøyd med denne søndagen. Det har vært en koselig og ganske rolig helg, noe som gjør at du har kommet i kapp med ditt følelsesmessige liv. Du har innsett hva det er som betyr mest for deg og du har innsett visse ting som er verdt å kjempe for.

Løven 23/7-22/8

Du tillater deg selv å bli skikkelig irritert på en person som kan være litt klengete. Du misliker sterkt å føle deg fanget og det gjør du idag. Du har ingen mulighet for å komme unna den personen uten å være alt for oppriktig med hva du føler. Du spør en venn om råd og får et klokt svar tilbake.

Jomfruen 23/8-22/9

Søndagen handler om å ha fullstendig harmoni. Du nyter dagen og det å slippe gjøre noe som helst. For deg handler søndagen om å ha en mental pause fra hverdagen. Idag passer du på å skjemme bort deg selv litt og kanskje unner du deg litt luksus som en gave eller hjemmespa.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en del motstand når du prøver å markere hva det er du er misfornøyd med. Familien din synes det er urettferdig, men de ser ikke dine perspektiver av saken. Her handler det om kommunikasjon og om å være tydelig med sine følelser.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen byr på en hel del aktiviteter. Det blir en koselig dag der du tilbringer mye tid utendørs. Til tross for at været ikke er det beste, nyter du av å ha fri og å kunne gjøre som du vil uten å tenke på hva du må gjøre.

Skytten 22/11-21/12

Idag vil du være ensom. Du er trøtt av de fleste personer du har omgått med den siste tiden. Det blir helt enkelt for mye av det gode og nå stenger du helt av for å være i fred. Den eneste personen du faktisk vil treffe, er ikke tilgjengelig på et par dag og det gjør deg lei deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes en nervøs forventning over denne dagen. Du vil prestere, ikke bære for din egen skyld men for hele gruppa. Som den sanne vinnerskallen du er, klarer du å oppnå målene dine og imponerer de fleste rundt deg deg. En Steinbukk gir seg aldri uten strid og det gjør at han/hun som oftest vinner, noe du beviser idag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i et ganske så godt humør denne søndagen. Selv om du er litt seig i kroppen etter gårsdagen, har du det forholdsvis bra og du unner deg gjerne en herlig promenade, masse god mat og kanskje en koselig film. Dagen blir rolig, men kvelden kan by på spenning og glede.

Fiskene 19/2-20/3

Si det bare som det er. Sannheten finnes allerede der, den er bare ikke snakket høyt om og det vet du. Iblant kan det være enklere å bare være brutalt ærlig, enn å prøve å pakke inn problemet ditt for å unngå den verste smerten. Ærligheten din kommer til å gagne både deg selv og vennen din i lengden.

Powered by Labrador CMS