Dagens Horoskop: Søndag 5. Juli

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen prøver du å slappe av og prioritere det som er viktig i livet ditt. Det finnes en ro og en herlig energi over tegnet ditt og det gjelder å ta med seg den positive energien inn i neste uke også.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen handler om å komme i kapp med kjedelige ting som å vaske og å sysle med husarbeid. Du bruker ikke hele dagen på disse tingene, men sørger for å få tid til overs til å kunne gjøre noe gøy for deg selv, som å ta en lang lunsj med en venn.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir intensiv, men på en bra måte. Du har mye du skal rekke å få gjort denne søndagen, men du unngår å stresse. Om ettermiddagen får du forslag på aktiviteter dere kan gjøre den kommende uka og det meste høres ganske så fristende ut.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du i dårlig humør etter å ha hatt en krangel med en venn. Denne gangen var det du som var tankeløs og egoistisk, og det er opp til deg å be om unnskyldning. Svelg stoltheten din og finn på noe fint for å muntre opp vennen din.

Løven 23/7-22/8

Du er sjalu igjen og det er fordi du glir fra den personen du vil være nære. En miks av misforståelser og stolthet, har bygd en mur mellom dere. Du kan lett reparere denne relasjonen, men da kreves det at du viser hva du føler og svelger stoltheten din.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å diskutere rett og galt. Det blir en interessant dag der mange ulike meninger får fritt spillerom. Du innser at til tross for at dere er en ganske så tett vennegruppe, så har dere i bunn og grunn veldig ulike personligheter.

Vekten 23/9-22/10

Du får mulighet for å gjøre noe annerledes og spennende i dag. Det blir en utfordring som du kaster deg over ettersom du har hatt det litt kjedelig den siste tiden. Du føler behov for litt mer spenning i livet ditt.

Skorpionen 23/10-21-11

Iblant lytter du ikke på riktig måte og da kan det oppstå misforståelser mellom deg og en venn. Dere har veldig ulike måter å uttrykke dere på og det du kanskje anser som en spøk, kan denne personen ta på blodig alvor.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å holde blikket fremover og å våge å være litt annerledes. Det blir en interessant søndag der du får testet ut din tålmodighet og fordommer. Ettermiddagen handler om vennskap og om å bygge nye relasjoner.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er fri til å gjøre som du vil i dag og det kan være du ikke en gang forlater rommet ditt. Du har behov for å tenke litt over livet og ikke minst over dine egne følelser. De siste dagene har mye klarnet for deg og det har gitt deg litt å gruble over.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å sette i gang ulike prosjekter hjemme. Vanligvis har du ingen problemer med å komme igang, men av en eller annen anledning føles det litt ekstra tregt i dag. Kanskje burde du helt enkelt blåse i alle gjøremål og bare ta det med ro.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir sint på en venn for at han/hun oppfører seg som en idiot. Du vet at denne personen føler sterkt for en viss person, men allikevel velger han/hun å målbevisst ignorere og såre denne personen. Det er som om vennen din ubevisst prøver å ødelegge for seg selv.

Powered by Labrador CMS