Dagens Horoskop: Søndag 5. Januar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag føler du deg stresset over at ferien snart er over. Du kunne gjerne tenkt deg å ha fri litt til, men du har hverken ferie eller penger til gode. Det eneste positive er at du får treffe kolleger som du ikke har sett på lenge.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen handler om å ta ansvar og få ting gjort. Det blir en bra dag hvor du føler deg nyttig og faktisk ganske inspirert. Ettermiddagen og kvelden gir deg mulighet for å komme i kapp med ting hjemme.

Tvillingene 21/5-20/6

Du sier nei ganske ofte akkurat nå noe du er fullt klar over, men du er ikke helt i humør til å gjøre ting og foretrekker å heller være hjemme for deg selv. Kvelden blir morsom og inspirerende, selv om du ikke beveger deg utenfor hjemmets fire vegger.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes ingen grunn til å bli irritert på en venn for at han/hun føler på samme måte som du for en viss person. Du har ikke enerett på å like denne personen og følelser er noe man ikke kan råde over.

Løven 23/7-22/8

Du prøver å få mer kontakt med en venn du ikke treffer så ofte, men det blir mest at du ringer når du har vært ute eller sent på kvelden, for da føler du deg modigst. Kanskje du burde ta med noe take-away mat og overraske denne personen en kveld når du vet at han/hun er hjemme.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å akseptere at en venn vil være alene når dere kan være sammen. Du har også et stort behov for å få være alene, men ikke i nærheten så stort som din venn har. Iblant føles det nesten som om vennen din unngår deg og det er sårende.

Vekten 23/9-22/10

Denne søndagen vil du ta det med ro og slappe av. Det er lenge siden du var så trøtt som du er i dag. Kanskje er det bra du ikke har så mange avtaler i dag, alle har behov for litt hvile iblant.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir irritert på en bekjent som virkelig ikke klarer å ta vare på pengene sine. Du har prøvd å få denne personen til å komme til fornuft, uten å lykkes særlig bra. Kvelden handler om å være modig, selv når du føler deg sårbar.

Skytten 22/11-21/12

Du føler at alt ikke er som det skal med vennen din, men han/hun vil ikke si hva han/hun føler og du velger og ikke presse denne personen mer ettersom du er redd for hvor det skal lede. Kvelden blir koselig og handler mest om familien.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en herlig og rolig dag å se frem til. Mye handler om å ta seg fra en plass til en annen og du funderer ikke så mye i dag. Om kvelden kan et uventet besøk faktisk gjøre deg skikkelig glad.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er trøtt på morgenen, men må allikevel stå opp ganske tidlig for å rekke dagens aktiviter. I blant er du litt for bra på å gjøre unødvendige ting, når du heller burde vært hjemme og tatt det med ro. Kvelden blir veldig harmonisk og rolig.

Fiskene 19/2-20/3

Du er overrasket over hvor mye du irriterer deg over en person du egentlig burde være veldig glad i. Det blir en besværlig søndag hvor du prøver å skjule følelsene dine, men du lykkes ikke så bra. Vennen din kjenner deg altfor godt.

Powered by Labrador CMS