Dagens Horoskop: Søndag 5. April

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å tenke mer positivt. Selv om du har hatt det tøft den siste tiden, så ligger det i Værens natur å finne lysglimt i hverdagen, heller enn å tenke negativt. Det blir en forholdsvis koselig søndag som handler om familien.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir nesten like intensiv som lørdagen. Nå når lyset er på vei tilbake, drar du gjerne i gang flere prosjekter hjemme. Det kan enten være snakk om et kunstprosjekt, eller mer praktiske ting som å male hjemme. Om kvelden får du uventede, men ganske så morsomme nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir lei deg når du hører hvor oppgitt en venn er akkurat nå. Du kunne ønske du kunne gjøre mer for å hjelpe, men avstand og dagens omstendigheter gjør at dere må klare dere ved hjelp av samtaler og sms, heller enn fysisk hjelp. Ikke undervurder deg selv, du er veldig god på å muntre opp andre mennesker.

Krepsen 21/6-22/7

Uroen fra forrige uke holder seg og du føler at du ikke helt vet hvordan du skal tenke eller oppføre deg. Prøv å fokusere mer på her og nå og ikke tenk så mye på fremtiden, for den kan du allikevel ikke påvirke. En slektning har behov for en hjelpende hånd i dag.

Løven 23/7-22/8

Løven kan være veldig omtenksom og det viser du i dag når du hører av deg til en eller flere personer bare for å finne ut hvordan de har det. I løpet av dagen får du oppmerksomhet fra en bekjent eller venn. Du vet at denne personen har vært interessert i deg tidligere, og nå ser denne interessen ut til å våkne til liv igjen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir frustrert over å ikke kunne planlegge mer enn en dag om gangen. Jomfruen er glad i struktur og liker gjerne å planlegge et halvt år fram i tid. Nå tvinges du til å tenke helt nytt og det blir en nyttig erfaring for deg.

Vekten 23/9-22/10

Søndagen byr på en hel del naturopplevelser. Du har godt av å komme deg ut og langt bort fra sosiale medier og nyheter. Du har innsett at du kan få den informasjonen du trenger på andre måter. Kvelden handler om varme og nærhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir mange og lange gåturer for deg i dag, om du har muligheten. Skorpioner blir ofte rastløse nå på våren og å være innestengt hjemme gjør ting bare verre. Du har et stort behov for å være alene og ha sosial distanse, noe som passer bra med slik situasjonen er i dag.

Skytten 22/11-21/12

Du tar opp igjen gamle interesser i dag. Det kan være snakk om dataspill, maling, sying eller baking. Du liker å gjøre noe med hendene, det gjør at tankene dine holder seg okkupert. Du er så følsom akkurat nå at du bare kan slippe frem litt om gangen, ellers svømmer du over av følelser.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tar dagen og livet med ro. På en eller annen måte har du lykkes med å anpasse deg ganske bra til den nye situasjonen, noe som vanligvis ikke er så typisk for Steinbukker, som fort kan bli stresset. I dag får du gledende og overraskende nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har fullt opp med alle dine prosjekter i dag, men prøv å avslutte en ting om gangen. Du har en tendens til å påbegynne litt her og der, noe som kan drive din øvrige familie til vanvidd. Husk at det er flere enn deg som bor hjemme. Om du bor alene, kan du selvfølgelig begynne på prosjekter uten noen protester.

Fiskene 19/2-20/3

En bra idé for Fiskene, er å begynne å lese nå når man endelig har tid. Fisken er ofte litterært interessert, selv om den interessen ofte våkner til liv ganske sent i livet. Nå har du mulighet for å lese alle de bøkene du har hatt lyst til å lese, men som du aldri har rukket å åpne.

Powered by Labrador CMS