Dagens Horoskop: Søndag 4. Oktober

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen kan bli litt forvirrende. Du har en bra plan for dagen, men etterhvert innser du at den ikke kommer til å fungere i virkeligheten. Her gjelder det å tenke nytt og å være fleksibel.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir ganske aktiv. Du har en del å gjøre før du kan slappe av og ta det med ro, men som flaks er vet du hvordan du skal jobbe så effektivt at du får tid til å gjøre det du liker aller best, nemlig ingenting.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i ferd med å ta en beslutning, bare for å innse at det er en ganske så dårlig idé og du må stoppe det hele før det går for langt. Problemet ditt er at du ofte er for impulsiv for ditt eget beste. Kvelden blir harmonisk.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskelig for å fokusere på den aktiviteten du deltar på i dag. Av en eller annen grunn minner hele situasjonen deg om en lignende hendelse, og du klarer ikke la være å le. Sterke følelser blusser opp igjen.

Løven 23/7-22/8

Du vet at vennen din har et komplisert følelsesliv akkurat nå og det verste du kan gjøre er å erte han/henne, men du klarer ikke la være. Kvelden byr på drama.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å ikke tenke på jobb. Det er så lett å havne i det samme sporet og da risikerer du å ligge våken betydelig lengre enn du hadde tenkt. Avslutt gjerne dagen med en koselig komedie eller en hard treningsøkt, som får deg til å drømme deg bort.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en ganske koselig og aktiv søndag som du med fordel tilbringer utendørs. Det er lenge siden du hadde det så gøy uten å måtte anstrengte seg. Nære venner og gode minner lysner opp dagen din.

Skorpionen 23/10-21-11

Du prøver å diskutere med en venn, men han/hun er like sikker på at du tar feil som du er sikker på at du har rett. Dere har rett og slett kjørt dere fast og det går hverken å bevise at den ene eller den andre har rett. Det beste er å slutte mens leken enda er god.

Skytten 22/11-21/12

Denne søndagen prøver du aktivisere deg litt, noe som ikke går så veldig bra. Du har null energi i horoskopet ditt, så det er bare å akseptere at du har behov for å ta det med ro og hvile. Du har behov for en dag hvor du kommer ikapp rent mentalt.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag vingler du mye frem og tilbake, noe som gjør at du ikke får mulighet for å bli ferdig med en oppgave du har på agendaen. Ved å utsette problemet risikerer du å våkne opp på mandagen med dårlig humør etter en natt med lite nattesøvn. For øvrig blir det en bra søndag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har et tøft skjema denne dagen og du blir skuffet over partneren din eller et familiemedlem for at han/hun ikke gidder å hjelpe til. Husk at dere har ulike preferanser når det gjelder innsats. Kvelden handler om å planlegge fremover.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar tak i ulike prosjekter og det går forholdsvis smidig. Nå gjelder det bare å ikke sakke ned farten når det kommer til det mer praktiske. Det er lett å strukturere ting på papiret, men det kan være vanskelig å gjennomføre det i virkeligheten.

Powered by Labrador CMS