Dagens Horoskop: Søndag 4. August

Slik blir din søndag...

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir veldig rolig for din del. Du nyter å slippe å stresse og det hende du ikke engang går utenfor døren idag. Kvelden handler om å våge å åpne øynene for en venn. Her er det ærlighet som gjelder.

Tyren 20/4-20/5

Du er trøtt idag og ganske så umotivert til å aktivisere deg selv. Er været dårlig så ser du det som en unnskyldning til å ha et filmmaraton eller bruke dagen på å pusle på kjøkkenet. Kvelden byr på uventede nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir veldig krevende og det gjelder å ikke bruke alle kreftene. Denne søndagen byr på nyheter, sladder og en masse latter. Mange av aktivitetene du deltar i denne dagen har med en felles familieinteresse å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Du er i veldig godt humør idag. Du prøver å overtale en venn til å finne på noe gøy, men han/hun er trøtt etter en intensiv helg og vil helst være i fred. I løpet av ettermiddagen merker du at en venn begynner å høre fra seg mer og mer og kommer med antydninger om han/hun vil utvikle relasjonen dere har.

Løven 23/7-22/8

Du blir fprbannet på en venn for at han/hun ikke kan bestemme seg. Vennen din har alt, et bra forhold, fremtiden foran seg og dessuten er hun populær blant venner, men allikevel er han/hun ikke fornøyd. Det er som om denne personen alltid vil ha det som ligger utenfor rekkevidden.

Jomfruen 23/8-22/9

Du stikker hull på en illusjon idag og det kan bli en smertelig oppvåkning for din venn. Til tross for at han/hun risikerer å bli såret, vet du at det er bedre at han/hun innser sannheten nå innen ting begynner å eskalere helt.

Vekten 23/9-22/10

Du tenker litt sakte idag og det gjør at du ikke oppfatter de signalene en venn sender ut. Til vanlig pleier du å være den første til å reagere på denne typen signaler, men idag fungerer ikke hjernen som den skal og da er risikoen stor for at du havner i en konflikt du hadde unngått ellers.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir givende og kreativ. Du iverksetter en plan som du har og resultatet blir enda bedre enn du hadde våget på. Du innser at du faktisk kan tjene penger på interessen din og det gir deg et skikkelig energi-kick.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt sur på en venn selv om han/hun ikke begriper hvorfor. Saken er den at vennen din anklages for å være årsaken til at det går skeis mellom deg og din partner. Vennen din har egentlig ikke gjort noen ting, men inni deg vet du at han/hun på en eller annen måte fremkaller en reaksjon hos din partner som du ikke setter pris på.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir underlig, aktiv och veldig intensiv. Du havner i en konflikt uten at du helt vet hvorfor og du merker at det er en ladet spenning mellom flere av vennene dine. Dagen blir ikke bare konfliktfylt, den blir også morsom, litt drømmende og full av opplevelser.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar det med ro idag. Både hjernen og kroppen har behov for å hvile. Uka har vært tøff og du vet at den kommende uka blir akkurat like intensiv. I løpet av ettermiddagen unner du deg en pause fra dine hjemmeprosjekter. Litt god mat og en oppdatering på ulike hendelser avslutter søndagen.

Fiskene 19/2-20/3

Du er klar på at du må være tydelig med følelsene dine. Du kan ikke holde de inni deg lenger og du vet at når du nå er ærlig, så kommer minst en person til å bli såret. Tross denne risikoen føler du at du har det bedre om sier hva du føler.

Powered by Labrador CMS