Dagens Horoskop: Søndag 4. april

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne dagen er et unntak sammenlignet med resten av helgen. Det er faktisk den mest aktive dagen av alle. Du er gjerne utendørs dersom været er med deg. På ettermiddagen møter du venner eller omgås familien.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en rolig og herlig søndag. Du er enten utendørs, eller så koser du deg hjemme. Det viktigste for deg er at du slipper stress. Du har noen ting du vil få gjort, men i det store og hele handler dagen mer om å hvile enn å aktivere seg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vet at det ikke blir som du vil i dag, men det hindrer deg ikke fra å prøve. Din stahet er legendarisk. Spesielt når det gjelder dette området. Kvelden handler om å finne en måte å spare penger på.

Krepsen 21/6-22/7

Du bekymrer deg en hel del, men det å bekymre seg for problemer som ikke en gang har oppstått er bortkastet energi. Det er mye som kan skje, så det beste er egentlig å ta en dag av gangen. Du får høre et rykte om en venn, og bestemmer deg for å undersøke om det stemmer.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen krever en hel del av deg. Du burde være både uthvilt, våken og i fysisk form. Dagen handler om ulike typer utfordringer, så her gjelder det å vise hva du er god for. Du har så mye å vinne på å være engasjert.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag går du for et rolig tempo. Du har behov for å ta det med ro, og lade batteriene for den kommende uken. Dersom det er fint vær er grilling og utendørsaktiviteter høyt på ønskelisten.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant søndag som tar en uventet vending. Det gjelder for flere innblandede og omhandler drama, og å tilgi seg selv for en feil man har begått. Kvelden blir både rolig og fin.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å få kontakt med noen som har glidd ut av din bekjentskapskrets. Du mistenker at noe er galt, men denne personen er dårlig til å svare, både på sms og i telefonen. Kanskje du burde dra på et spontanbesøk.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske rolig søndag, der du omgås dem som står deg nærmest. Gjennom å være fleksibel unngår du de største fellene som du ellers går rett på når du er med familien. Du vil ha en smidig og rolig dag, og det får du.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å sette seg nye mål og ha fokus på de riktige tingene. I dag får du en del verdifulle tips fra en venn. I løpet av ettermiddagen skjer noe uventet og ganske herlig. Det blir en magisk og positiv avslutning på søndagen for din del.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vet at du kan havne i problemer i dag, men du risikerer det likevel, ettersom det du kan vinne er fristende. Det kan se ut som en emosjonell risiko, eller sosial investering fremfor noe som har med penger å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å være mer eller mindre motivert. I dag vil du mye, men du har ingen energi å bruke, derfor blir det litt halvhjertet. I løpet av ettermiddagen får du svar på et spørsmål som du lenge har lurt på.

Powered by Labrador CMS